top of page

Är det dags?


Är det dags nu? Pockar din själ på att utforska ditt högre jag eller guide? Får du till dig att du ska skriva en bok men vet inte om vad exempelvis. Eller känner du att du vill hjälpa människor att själva väcka sin medialitet?


Om du är medial kan du börja känna en rastlöshet. Även om du gillar ditt jobb och ditt liv så vet du att det är dags för något mer. Ja, då är det hög tid att börja släppa in lite mirakel i ditt liv. Inget konstigt egentligen utan en ren och skär evolution av människans sinne. När vi börjar förstå att vi är mycket mer än att äta, sova, jobba och dricka fredagsvinet så händer det grejer!


Alla är unika och därför är det viktigt att hitta sin egen väg och kanske gå hos olika lärare. Själv gick jag först hos Camilla Brolin fd Hosenfeldt för att slipa på min egen kontakt med min huvudguide och även andra hjälpare. Ett helt år behövde jag för att utbilda mig till Universell kommunikatör. Efter det tog det flera flera år innan det pockades på igen att jag nu var redo för att släppa in den underbara fantastiska härliga ande-världen. Då blev det fort som attans att hitta en lärare igen som resonerade med mig och min frekvens. Camilla Elfving på Elfving Institute hittade jag då och direkt påbörjade mediumutbildningen. Billy Cook, det internationella mediumet från England gav mig rådet att låta mitt mediumskap "unfold" alltså falla på plats när det är dags. Min mediumträning med andekontakt har varit mycket intensivt och ja, jag har ångat på med sittningar och seanser. Men notera väl den enorma personliga utvecklingen jag har behövt göra innan jag ansåg att jag var redo för detta. Först vid 49 års ålder ansåg jag att jag kunde välkomna in andevärlden. Jag hade den vägen att gå helt enkelt med mycket bagage jag behövde ta itu med för att stabilisera mina energier. Nu är jag 50 och mitt skriande hjärta har äntligen fått ro. Älskar att vara 50!


Jag är oerhört tacksam för att jag har valt att följa mitt kall och varje dag frågar jag uppåt "How can I be of service today?" Det har givit mitt liv en djupare mening och glädje. Jag känner mig liksom föryngrad i livsenergi :).


Hitta er egen väg och kom ihåg att ni är ett instrument som ska spela i en stor orkester där vi vibrerar tillsammans. Vi ska inte vara kopior av varandra utan helt egna och unika. För att göra detta behöver vi hitta vår inre sanning och livsuppgift och följa den. Det finns många sätt att göra det och behöver man lite hjälp så kan man hänga med på cirkelarbete där fokus är att hitta in till sin sanning. Att kommunicera med sin egen guide eller högre jag kan var enkelt för många men andra kan behöva lite tekniker för detta. Att vara medial är så enkelt menar jag, att våga följa sin inre sanning. Lycka till!


Från och med idag fram tills på onsdag 26 oktober kan man vara med i en utlottning av en plats till torsdagens cirkel den 27 oktober kl 18.30-19.45 på Tomtebogatan 24, Stockholm. Krav är att man anmäler sig till nyhetsbrevet från och med idag söndag 23 oktober på hemsidan ninamarianne.com. Jag lottar bland de som anmält sig till nyhetsbrevet.


Nästa helg finns jag och LEVKeren (Lena Keren) på Harmoni Expo i Solna i abhallen 11a som Nina Marianne.


HEALsthlm (boka direkt)(vissa torsdagar), Tomtebogatan 24, Stockholm: 18.30-19.45

My Sangha Shala, 3 december 2022 kl 13.00-16.00, Gävle

Tyresö, Älta-kommer snart men under planering!Commenti


bottom of page