top of page

Är du medial och andlig? 7 tecken att du är redo att utveckla din andliga helande kraft.


Är du medial och andlig? Här kommer 7 tecken på att du är redo att lära dig mer och släppa loss din underbara kraft:

  1. Du känner dig rastlös och finner inte riktigt att du längre är nöjd med att bara arbeta, äta, sova och göra sådant som du tidigare tyckte var tillräckligt. Du är inte nedstämd utan går bara med känslan att något saknas i ditt liv.

  2. Du plöjer böcker om andlighet och medialitet och känner en inre längtan att vara med likasinnade. Eller, du älskar att se "Det Okända" men är rädd för andevärlden fast går ändå med en längtan att lära dig mer.

  3. Ditt hjärta längtar, skriker efter den sanna kärleken och du kan känna att du längtar till något som du inte kan sätta fingret på vad det är.

  4. Du har livliga drömmar och känner att du utvecklas när du sover men förstår inte hur.

  5. Du längtar efter någon som har dött och börjar känna en fin närvaro kring dig samt ett intresse av att lära dig att kommunicera med dem på andra sidan. Du vill helt enkelt lära dig mer.

  6. Du har varit medial och andlig ditt hela liv men känt att du måste anpassa dig till samhällets "normer" för att inte sticka ut. Du har inget emot samhället utan tvärtom gillar att njuta av livet men känner att du inte kan var dig själv fullt ut. Din andliga sida vill inte längre gömma sig.

  7. Du känner att ditt högre syfte är att hjälpa andra medmänniskor genom den healing som kan uppstå genom att förmedla andekontakt eller att ge medial vägledning. Du är redo att ta klivet ut och lära dig mer om din kraft.

Mitt tips är att känna in vem och vilken kurs eller bok du dras till och lära dig mer på så vis. Jag själv var en klassisk nr 6 ovan och har plöjt spirituella böcker sedan 90-talet samt gått kurser men var inte redo att bli ett professionellt arbetande medium förrän förra hösten när jag blev diplomerad av Camilla Elfving och gästlärare Billy Cook från England. Nu arbetar jag dagligen med mitt andliga team för att förstå hur jag ska hela tiden ska utvecklas vidare. Min stora önskan att få uppleva Arthur Findlay College blir uppfylld 5-12 augusti när jag åker dit för Spirit of Summer. Det känns som att min själ redan har varit där många gånger och förmodligen i tidigare liv också :). Jag kommer att blogga och lägga ut små meddelanden om detta på FB och Instagram: mediumninamarianne så att ni som inte kan åka i år kan få vara med ändå.


Jag är ett Hybrid-medium som gladeligen lever med en fot i advokatvärlden och den andra i den andliga världen. Jag hoppas att du vågar ta klivet ut och stå för den du är. När vi accepterar oss själva fullt ut så accepterar också omvärlden oss. De som mot all förmodan inte gör det, faller bort helt enkelt. Japp, så är det säger jag som Pippi Långstrump. Så det så! Ni som har känt er kallade att läsa ända till slutet förstår vad jag menar och känner säkerligen också ett kall att hjälpa andra medmänniskor med deras andlighet. Kom ihåg: We are All One. Vi blixtrar in och ut i varandras liv för att ge den vägledning som behövs precis just då. Sedan blixtrar vi vidare på vår väg. Kramar vackra underbara själar. Jag hoppas att vi ses på ett eller annat vis. När det är meningen.


På gång:

-One cirkel nu på söndag 2 juli kl 18-19.30 (anmälan hemsida ninamarianne.com).

-Andliga workshops här hemma i Tyresö den 8 juli och den 15 juli på sommarö i Gävletrakten. Skjuts från Yogaskolan My Sangha med Medium Nina Marianne (jag) och Marie Hansson (yogalärare).

-Kurs i att lära sig kanalisera 4 ggr digitalt med ljuvliga hemövningar i september.


Läs mer på ninamarianne.com och kom i kontakt med mig på info@ninamarianne.com

Comments


bottom of page