top of page

3 tips för ett rikare liv med ditt högre jag/guide - Medium Nina MarianneGår du och funderar hur du ska bli lugnare, gladare och mer tillfredsställd i ditt liv? Här kommer 3 snabba tips som du själv kan göra utan att anmäla dig till några dyra kurser:


  1. Sluta se dig själv som en halv varelse.

Ja, jag är medveten om att uttalandet låter näbbigt men jag menar det. Du har en kropp, en hjärna OCH en själ. Kalla det ditt högre jag eller guide eller egentligen vad du vill. Själen består av energi och information från det vi kallar the One, universum, Gud eller vad du önskar kalla det. När du verkligen på riktigt förstår att du har en till halva som bara längtar efter att få vara med dig och omfamna dig så upphör det ständiga externa sökandet på snabba fixar. Du behöver inte vilja bli medium eller ens kalla dig "andlig" för att bjuda in ditt högre jag/guide. Just Do It!


Tips: Sätt dig på en favoritplats hemma där du kan vara helt ostörd. Stäng av mobilen och annat som stör. I 10-15 minuter bara sitt med dig själv och "bjud in din guide/högre jag". Bjud in den kärleksfulla energin som är du. Högsta formen av ren kärlek. Ställ en fråga och invänta svar. Be om healing. Du kan göra vad du vill i ditt space. Gör detta varje dag eftersom till en början om du är ovan så behöver du lära dig att bara låta tankarna och bruset lägga sig. Misstaget man gör är att ge upp efter ett par dagar för att "ingenting hände". Fast det är just det. Massor av saker händer på energiplanet som du inte ser. I mina events har vi alltid en stund för att ens egna själ/högre jag/andliga team ska få arbeta som det är meningen för dig.


2. Börja lyssna till dina egna behov varje dag.


Du har säkerligen massor av underbara vänner och bekanta omkring dig som pockar på din uppmärksamhet. Även din familj är viktig för dig. En av de svåraste lärdomarna att bemästra när du verkligen börjar lyssna till ditt högre jag är att sätta kärleksfulla gränser mot din omgivning. Här ligger generationer av känslor samlade som kan behöva rensas. Många som börjar förstå vem man är i sin andlighet kan upptäcka att man egentligen behöver jätte mycket mer tid i sin egen kraft. Då bygger vi energi och kraft för att kunna uppfylla våra egna högsta syften. Om du kanske tidigare har varit väldigt förstående och inlyssnande för andras behov utan att kanske låta dina egna behov vara i centrum så behöver du fundera varför du låter din kropp, hjärna och själ bli utmattad av att ta in andras energier på det sätt du gör. Det behöver inte betyda att de andra är negativa på något sätt utan bara att du som varelse behöver mer egen tid. Då kan det uppstå konflikter kring dig med vänner och bekanta som vill ha "mer av dig" än du kan ge. Kanske har tiden kommit här för att avsluta vissa relationer och skaffa dig sådana relationer som resonerar mer med din själsenergi. Eller så transformerar relationerna till något som passar båda bättre. Sorgen som kommer ur förändring är också viktig för att ta dig till nästa steg på din väg.


3. Ta små balanserade steg


Oavsett om du vill utveckla din medialitet eller din andlighet så kan det vara frestande att göra allting fort fort och allt ska vara nytt nytt och adrenalinhöjande. Tänk dig en skogspromenad där du rusar fram till slutet av stigen. Du har missat alla fåglar, bin, myrstackar, träd, daggdroppar, ljud från skogen som kan viska råd och goda tankar in i din själ. Jobbiga tankar kommer ibland upp på promenader just för att de ska få ta plats och sedan rensas. Även så med andlighet vill många av oss strunta i att "sitta i kraften" varje dag eller skriva i våra skrivböcker eller prata med träden, vattnet, djuren etc. Vi vill direkt bli medium som ska kunna ta in perfekta andekontakter från andra sidan och sedan dessutom ha perfekta sittningar med medial vägledning. Japp, you guessed it, that was me in the beginning! Min arbetsnarkomani var på topp och jag ruuuusade fram. Mitt kära andliga team vaggade mig varsamt tillbaka in i moder jords famn där jag fick möjlighet att möta mitt inre och mina skuggsidor. Här uppstår det som många av oss inte vill möta, den nödvändiga transformationen. Fjärilen behöver sin puppa för att utvecklas och nog måste det vara ett litet lidande att ta sig ur kokongen alltid. Så var det för mig också. Jobbig att vara kärringen som går emot strömmen och blir Pippi Långstrump typ. Jobbig identitetskris med att vara medium och advokat. Vad ska folk säga liksom...Jobbigt att behöva lämna vissa bekantskaper bakom mig där energierna hade stannat.


MEN, det är det underbaraste och härligast jag någonsin har gjort. På riktigt känner jag mig minst 15 år yngre (utan att lägga en värdering i åldrandet) och jag är mer "naken" i mig själv. Mitt jag såsom det ser ut idag är inte lika skojig och utåtagerande. Är till och med supertråkig på fester för alkohol attraherar mig inte och jag blir trött vid 10-snåret och vill hem. Hänger oftast också med de enstaka på festerna som är likasinnade och vill snacka om andlighet och livet som sådant. Missförstå mig inte! Jag älskar att prata om smink och resor och vanliga saker men det måste varvas in med det som är äkta och riktigt och gärna utan att vara förlamad i hjärnan av alkohol. I vårt samhälle har vi slutat söka efter den egna möjligheten till att känna lycka och vi söker oss mer och mer till alkohol som istället bedövar din själsenergi menar jag. Javisst, detta är också en sådan där präktig tanke som kommer från mig men det resonerar med mig. Jag kan absolut ta ett glas bubbel när jag känner för det men då är det med vetskapen att jag bedövar min naturliga bubbliga själsenergi.


Jag älskar oss jordebor och vår kamp och lycka på jorden. Vilken lycka det är att få vara på jorden som själ just nu och hjälpa oss att se bakom det synliga för ögat. Se hela människan. Bryta förtrollningen. Nu har vi slumrat i över 100 år och nu ska askungen banne mig vakna!


Massor av kärlek till Er och energi på Er ljusbringande väg.


Events:


Tyresö hemma hos mig: Vill ni hänga med likasinnade och uppleva en spiritualistisk seans hemma hos mig så är ni välkomna den 19 augusti 2023 (200kr ink moms). Jag kommer också att berätta lite om min vecka på Arthur Findlay College i England (5-12 aug). Anmälan sker på hemsidan och det är först till kvarn som gäller. Begränsat antal platser. www.ninamarianne.com


On-line kurs 4 tisdagar: Ni som har fått lite blodad tand med att börja lyssna till er själva kan köra en intensivkurs med mig 4 tisdagar i september. Här blir det upplyftande och sköna grejer att göra mellan tisdagarna också. Det handlar det mer om att landa in i sitt djupaste jag än att prestera på topp. Läs mer på hemsidan: www.ninamarianne.com


PS: Följ mig på FB och Instagram:mediumninamarianne där jag från 4 aug kommer att låta er följa med på min Harry Potter- typ resa till Arthur Findlay College, mediumskolan i England dit medium från hela världen spenderar Spirit of Summer-veckan tillsammans.


Comments


bottom of page