top of page

Medium - varför?

Uppdaterat: 7 jan. 2023


Vågar du också? - Om jag vågar så vågar du! Många jag möter är så rädda för att följa sitt hjärta att utveckla mediumskapet. Man är helt enkelt livrädd att inte bli accepterad av samhället och till och med sin familj eller vänner. Att bli förlöjligad eller att förlora sina arbeten hör också till de vanligaste rädslorna varför man kanske fortsätter att förneka sin livslånga dröm och kall. Att inte passa in, vara annorlunda. Känn på den, vilka rädslor väcker detta för dig? Själv är jag både jurist och medium och förstår nu idag att det är min väg. Jag har varit mycket ensam i detta eftersom jag inte är uppvuxen med en familj av praktiserande medium. Jag har idag många likasinnade runt omkring mig och vi stöttar varandra. Dock tror jag inte att det finns så många som arbetar med liknande profession och samtidigt arbetar som medium vid sidan av. De flesta ger upp det mer traditionella yrket eller så ger de upp sin dröm om att bli medium. För mig är det viktigt att behålla och stå stark i båda rollerna eftersom jag vet att det är så det är tänkt för mig. Det var alltid meningen att jag skulle nå ut till även de möjligen mest traditionella (läs fyrkantiga) yrkeskategorierna. Dock har det alltid varit viktigt för mig att hålla isär de båda rollerna.


Det är naturligt att vara medial och ingen ska frysas ut eller nedvärderas för detta. Det är mitt kall att stå stark för allas rätt att följa sin egen naturliga andliga utveckling så länge den hjälper världen (på jorden och andra sidan).


Mitt kall - Mitt kall är att äntligen få utöva mediumskapet och andligheten öppet och utan rädsla så att alla andra blivande medium och andliga utövare också ska våga ta klivet. Jag finns här för er precis som andra underbara modiga människor har funnits där för mig genom hela denna fina resa. Många av oss mediala har gått många många år med en känsla av att "vänta på något" och att inte riktigt ha funnit oss själva. Det kan resultera i en underliggande nedstämdhet som i sin tur blir en flykt in i att konstant prestera och gå på adrenalinkickar. Jag har alltid presterat sedan jag föddes. Det har ofta gått bra för mig och jag har tyckt mycket om mitt valda yrke, advokat i Sverige och även i England blev jag motsvarande advokat ("Solicitor"). Fast mitt hjärta har liksom viskat om ett annat liv, ett annat kall. Efter att jag gav upp och insåg att tiden nu var inne för att verkligen lyssna så påbörjades min härliga och samtidigt krävande känslomässiga resa mot att bli ett praktiserande medium. Nu har mitt hjärta slutat viska och börjat sjunga min egen frekvens, högt och ljudligt. :)


Kanaliserade budskap - Jag har kanaliserat och fått "högre-jag" visdom till mig sedan jag var barn men mest tidigare använt det för mig själv och bekanta. Det är en form av filosofi om frekvenser och hur allt hänger ihop som kommer. För några veckor sedan läste jag en bok som mediumet Billy Cook rekommenderade att jag läser; Silver Birch ("Budskap från Silver Birch"). Det var så naturligt och självklart det som förmedlades, trots att guiden Silver Birch talade genom sitt medium Barbanell på 30-talet! Detta är idag något som många kan göra tack vare att vi hela tiden utvecklas i våra frekvenser. Vissa kanaliserar genom att bli inspirerade att måla tavlor med olika sammansättningar av färger och bilder. Andra skriver sånger eller dikter. På detta vis förmedlas visdom i olika frekvenser så att budskapet når till de som ska beröras. Är det bevisledande? Jag menar att den som ska beröras av just det budskapet kommer att veta om det är bevisledande. Precis så som vi medium känner när vi har en ande-kontakt. Skillnaden är att när vi i en sittning har ande-kontakt så går det ut på att ande-kontakten ska kännas igen. När vi får och ger kanaliserade budskap om filosofi, kärlek och frekvensutveckling så är det några som "känner" att budskapet är till dem och några som inte känner ett jota. Vi kan lita på att det som är, the One, är större är vi vet idag. Vi är alla ett som jag brukar tjata om. Det vi gör mot andra känner vår själ.


Hitta ditt livssyfte - Min dröm är att få fortsätta att hjälpa andra att finna sina egna livssyften och att släppa sina rädslor. Detta gör jag genom workshops där jag tillåter min guide att vägleda mig tillsammans med deltagarnas egna högre jag och guider. Alla vet själv bäst hur de ska utvecklas och jag vill bara underlätta den healing som uppstår i var och en. Mina mediala vägledningar brukar också mest handla om att hjälpa till att låta livssyftet komma fram tydligare. Ande-kontakt behöver jag fortsätta att utvecklas inom och vill samtidigt träna på att hålla seanser ofta. Här får jag erkänna att jag är lite rädd fortfarande att misslyckas i en seans och behöver se rädslan i vitögat genom att öva, öva och öva. Jag behöver också vara snäll mot mig själv och påminna mig om att så länge jag lyssnar inåt och tar egen vägledning så kommer jag att vara på rätt plats vid rätt tidpunkt. Även om jag endast har en sittning på en månad så kanske just den sittningen är den som hjälper någon annan att hitta sitt kall, som i sin tur hjälper massor av fler människor. Pay it forward liksom.


Vill du vara i ett större sammanhang ?Många bor runt om i Sverige och därför behöver cirkeln vara digital. Snälla mejla mig (info@ninamarianne.com) en intresseanmälan om ni skulle vilja börja en cirkel om andlig och medial utveckling som innefattar att kunna vägleda sig själv. Då kan jag mejla er mer information innan ni slutligt bestämmer er. Även om ni tidigare har sagt detta till mig att ni är intresserade så behöver ni mejla mig för att jag ska veta vilka som verkligen vill vara med.


Digital cirkel - Min vägledning från mitt spirit team resulterade i följande: "One-cirkeln" börjar första söndagen (utom jul, påsk och midsommarhelger) i januari 2023 och kommer att vara en gång per månad för 150kr ink moms per gång och swishas. Tiden är första söndagen varje månad kl 18.00 -19.30. Detta är en cirkel där alla får vara med, både erfarna medium och mindre erfarna till enbart nyfikna. Varför? Jo, för att vi alla utvecklas så olika och eftersom vi är One så behöver vi varandra i detta. Exempelvis kan du vara ett superduktigt medium men i behov av att utveckla dig till nästa nivå i din personliga utveckling. Eller du kanske vill lära dig att kanalisera för att kunna hjälpa dig själv att blir mer positiv och modig? Eller att utmana dig för att ta itu med rädslor. Jag håller energin och leder medialt i den takt som det ska ske. I vanlig ordning är mitt fina team med som består av min guide och mina nära och kära som gärna hoppar in och hjälper till :)


With deep and humble love from me and my team in spirit.


Nina Marianne Barzey

FB: mediumninamarianne

Instagram: mediumninamarianne

Comments


bottom of page