top of page

Andliga karameller Del 2- frågor och svar


Jag har tidigare bloggat om "Andliga karameller" frågor och svar. Nu kör vi del 2 med lite snabba frågor och svar om andevärlden och mediumskap nedan:


  1. Hur vet du skillnaden på att det är en ande som vill komma igenom och dina egna tankar?

Svar: I början var det trixigt och då var det avgörande att personen jag satt med kunde bekräfta att det var riktigt. Det var avgörande att träna på andra för att jag skulle förstå att det "var på riktigt". Nu känner jag en skillnad på bilderna som kommer för de är mer "envisa" och starkare. Jag hör även meningar och ord ibland för mitt "inre öra" liksom. Dessutom så har jag bett att de ger mig en signa när det är en andekontakt som kommer in. Det tecknet just nu är att någon liksom pillrar mig i håret och att jag ryser på huvudet. Men det är alltid viktigt att det blir bevisledande och att den jag sitter med kan känna igen det som kommer. För mig är det viktigt att ha massor med sittningar så att jag blir bättre på det jag gör.


2. Får du riktiga tecken på att dina guider eller andevärlden är med dig? Vilka då?


Svar: Ja, det får jag när jag ber om det. Exempelvis i veckan frågade jag om det tecknet jag får på spegeln när jag har duschat ibland verkligen är från teamet eller om det finns en annan logisk förklaring till den. Ingen annan i familjen har vittnat om att få en perfekt rund boll på spegeln. Min grej är ju "One" dvs att vi alla är Ett. Så då frågade jag på onsdagskvällen här i veckan att guiderna får ge mig ett till tecken. Det dröjde till torsdag kl 12.20 när jag skulle hämta några andra för ett årsmöte med Mediumförbundet i Enköping. Plötsligt var där en bil som åkte nära mig framför min bil. Registreringsskylten var "ONE" på bilen. Då kan jag liksom inte tvivla längre. Plus att man känner ofta en sanningsrysning när man får ett budskap och det kände jag verkligen då. Alla får egna tecken och jag gillar när det är extra tydligt med bokstäver och bilder så att jag ska fatta.


En annan gång för inte så länge sedan såg jag i ögonvrån en skugga som gick i hallen till eller från köket. Jag kände bara kärlek och utbrast lite roligt att "farmor (på andra sidan) är det du så får du visa det lite tydligare". Minuter senare åkte några värmeljus ner från en hylla i köket. Där var inga katter eller hund som kunde ha ner dem och de låg stadigt innan. Det "spökar" absolut inte här hemma utan här är otroligt fina och kärleksfulla energier så jag visste att farmor bara ville visa att hon var med mig när jag gick igenom en lite tuffare tid.


3. Hur vet man om man har budskap att kanalisera från andevärlden eller guider?


Svar: Man bara vet. Clair knowing. Men jag bloggar ofta och det är mitt andliga team som kom på det. Jag kan bara blogga när jag "har brev på posten att hämta" så att säga. Då känner jag en energi som byggs upp i mig, ivrig och bubblig. Då tar jag upp datorn och låter fingrarna gå över tangenterna. Här använder jag naturligtvis både min vänstra hjärnhalva samt min högra och kanalen genom inspirerat skrivande. Ibland vill jag gå in i lätt trans och då spelar jag in kanaliseringen. När jag får till mig att gå in lite djupare i transtillstånd så ändras rösten och jag har en kvinna som var medium och har arbetat med mig förut som nu hjälper mig i cirklar. Hennes namn är "Moira" och levde i England slutet på 1800talet och början på 1900talet tror jag. (OKEJ! Nu har jag tappat några av mina mer älskvärda skeptiska läsare känner jag :). -Det är helt okej. Jag kan inte bevisleda denna Moira ännu så förstår att det låter lite "out there". Här har jag nu skickat ut till universum att attrahera rätt medium (avancerade) att öva transcirkel med. Kanske reser jag till Arthur Findlay College i England för att lära mig mer först. Jag har båda fötterna på jorden och vill gärna att allt ska vara bevisledande så att jag själv också kan förstå detta.


4. Varför jobbar du inte bara som advokat utan att krångla till det med mediumskap?


Svar: För att det är mitt kall. Advokatyrket är roligt och stimulerande men att vara medium och andlig utövare är mitt kall, en del av min essens, mitt JAG. Det skulle vara som att sätta en lapp för höger öga för att bara se med vänster öga. Går inte alltså. Min väg är att hjälpa människor med sina högre syften och att förstå att våra avlidna lever vidare i energiform. (Notera att energi inte kan dö, se mer Einsteins teorier om att energi endast kan förvandlas).


5. Om man är nyfiken på att utveckla andlighet, vad ska man göra?


Svar: Det viktiga är att ha disciplin och sitta i kraften varje dag faktiskt. Då upplever jag att jag bygger min kraft runt omkring mig, som en dimma, ett spindelnät med sprakande energier som kommunicerar och ger healing. Här blir jag mer mottaglig och får vägledning. Men jag har också lyssnat till när jag känner mig "kallad" till olika andliga lärare. Då kan man investera en peng på att lära sig det man behöver lära sig. Om man inte kan spendera så mycket så kan man läsa böcker på biblioteket och vara med på cirklar eller skapa egna cirklar med andra. Att låta sitt andliga team lära en det man behöver. Viktigt att notera är att man ska vara psykiskt stabil och må bra i sig själv innan man ger sig in i att utveckla mediala förmågor.


6. Vad har du på gång då?


Svar: Söndagen den 2 april, digital One cirkel; 15 april, kaffe med dopp på Häringe Slott med vägledningar; 26-27 maj andlig retreat på Häringe Slott; 8 juli Workshop i stilla ro i mitt hem i Tyresö plus en massa annat skoj: www.ninamarianne.com


Jag är sedan 30 mars styrelseledamot i Mediumförbundet som Eventansvarig. Superroligt!


Boka sittning på bokadirekt: https://www.bokadirekt.se/places/medium-nina-marianne-52562

Comments


bottom of page