top of page

Bästa tiden är nu-Är du redo att möta Din själ?


Ren kärlek - Oavsett om du har varit utmattad, trött eller full av dynamisk energi så kan du känna av att din själ liksom kallar på dig. Du har alltid ett eget val och inget andligt team, guide eller högre jag kan få dig att göra något du inte vill. Det är bara ren kärlek som sipprar igenom när man kanaliserar vägledning till sig själv eller andra. Även när en när och kär på andra sidan vill komma med budskap är det alltid ren kärlek med högfrekvent energi.


Spöken? - Varför skapas då så mycket rädsla i detta? För att rädsla säljer. I TV-program där man tar in medium att "rensa bort andar" handlar det ofta i själva verket om att en när och kär på andra sidan kommunicerar för att personen som upplever att det spökar själv är medial. Tänk dig själv, du lever här nu med din älskade familj och sedan dör du på jorden i din fysiska kropp för att sedan förvandlas till en annan energi. Du blir glad att du inte är borta men önskar inget hellre än att dina kära på jorden ska få reda på att ni kan kommunicera. Medium skriver och berättar om hur andevärlden kan använda sig av elektricitet eftersom andar är någon form av högfrekvent energi. I sittningar är det så vacker när jag tonar in mot denna fantastiska energi och då önskar jag att den jag sitter med ska känna energin. Det kan vi träna på och det är det jag har gjort sedan jag började lära mig att tona in mot andevärlden. Jag kan bara förmedla det jag får fram och har blivit bättre på att inte "övertolka" och "överprestera" utan bara kort och och gott säga det som kommer igenom. Jag får bara ha tillit till att andevärlden vet vad som ska förmedlas där och då. De är finurliga för ofta kommer de fler gånger på seanser och kurser med helt olika grejer. Exempel, min kära farbror arbetar med mig i mediumskapet och jag vet nu att det är vårt själskontrakt. På kurserna jag gick för att utbilda mig till medium (med Camilla Elfving) kom han igenom flera olika människor med nya roliga bilder och vyer om sig själv.


Vad händer i mina andliga worskhops? -I lördags hade vi en andlig workshop hemma hos mig och den magi och starka kraft som skapades av cirkeln var helt otrolig. Nästan så jag fick hålla i mig för att inte ramla av stolen! Deltagarna fick själva bjuda in sin högfrekventa kraft och skapa det som skulle skapas i var och en. Alla har vi våra guider eller andliga team som har en plan. Det är min roll att hjälpa dig att finna Din väg. Alla vägar leder till Rom och på samma vis leder den väg du väljer till ditt Rom. :) Att vara fri från dömande är viktigt som medium och att frigöra sig från sitt eget ego och tankar om religion, filosofi etc i alla fall när man leder andra att finna sin väg. När du väljer en cirkelledare eller en kurs så tänka på att ingen kan säga till dig att din väg inte är rätt. Det finns ingen människa på jorden som kan din väg. Om någon väljer en viss religion för att nå sin väg så är det rätt för den personen. Om någon väljer att kalla sig ateist så är det rätt för den personen. Det finns inga gurus. Ingen är upphöjd som en unik upplyst varelse som andra ska följa. Inte en endaste människa på jorden. ALLA är vackra, upplysta och unika andliga ledare och elever på samma gång. Din själ kan din väg. Lita på det. Många deltagare valde att ta in kraften och sedan använda den för att kanalisera högfrekventa energier som skapade healing i gruppen. Många som pratar om att "kanalisera" hakar sig fast på att det skulle vara just orden som är viktiga. Inte alltid. Man kan använda de begrepp man själv är trygg i. Jag känner mig oerhört trygg med ord som "Sirius" exempelvis. När jag uttrycker ordet så strömmar det igenom en härlig högviolett energi i mig som känns bra. Det är energin som kommer igenom där vi används som ett instrument som är nyckeln menar jag för min del i alla fall. Av den anledningen älskar jag att hålla "inspirerat tal" på seanser för att det känns så naturligt och okonstlat.


Spirit trained medium - Förutom att gå kurser och lära sig tekniker är den andliga utvecklingen viktigast menar jag. Att vara ett spirit trained medium betyder att du börjar med att bygga upp din kraft så att du kan få dina budskap och den healing som ska fram. Andliga teamet har alltid en plan och man slutar aldrig förvånas. När jag var kanske 22-23 år köpte jag en tarotlek och en bok till den på engelska i England. Inte förrän nu känner jag mig manad att lära mig om detta. Tarotleken är sedan länge borta och jag har köpt en ny men boken sjunger på mig nu. Jag väljer att inte gå en tarotkurs hos någon annan eftersom just nu leker andevärlden sin lek med mig där vi lär och hur vi ska jobba tillsammans. Ett underbart gammalt slitet bord jag inhandlade på loppis på Häringe Slott har nu visat mig att det ska vara mitt tarot bord. Det står stiligt i vardagsrummet och kallar på mig. Snart jag lägga ett Celtic cross på mig själv. Men bara när det är dags. Inte än säger andevärlden. Så, jag uppmanar er att inte följa någon annan blint utan att lita på att du får din egen andliga utbildning genom ditt team och ditt första jobb blir att sitta i kraften och bygga den. Disciplin behövs där.


Om du nu har läst så här långt så kan du fundera på om det finns ett litet kall eller nyfikenhet att prova på en andlig workshop. Nästa lördag ska vi vara i Gävletrakten i Hamrångefjärden på en riktig sommarö en hel dag. Ånej, det är inget krångel för Marie Hansson och jag tar två bilar och utgår från Yogaskolan My Sangha på söder i Gävle med de deltagare som vill åka med. VI åker sedan tillbaka till Gävle Söder när det är slut. För att komma till sommarön åker vi en liten kort båtfärd så ha bekväma kläder. OM det skulle spöregna så är vi istället på My Sangha yogaskolan. Alt blir meningen. Det som sker ska ske. Tillit. Surrender. Vi är faktiskt alla Ett ju. :)


För anmälan till den 15 juli: Gå in på My Sangha: https://mysangha.yoga/


Intresse för mina andra events och kurser: www.ninamarianne.com


FB och Instagram: Mediumninamarianne (Följ mig för tips på Er väg)

Commentaires


bottom of page