top of page

Du är vacker precis som du är.Jag satt och drack morgonkaffet och tittade ut mot skogen nu på morgonen samtidigt som jag "satt i kanalen". Det innebär egentligen bara att jag ber mina guider och healing guider att vara med mig. Om det känns konstigt för dig att säga "guider" så kan du bara säga "mitt högre jag". Nästan alla svar finns där, hos dig. Du kan be om healing eller svar angående ditt liv, bara du stillar dig själv till ditt inre och väntar, lyssnar och känner. Idag fylldes jag av en enorm känsla av kärlek och vördnad för livet. Jag fick till mig att jag skulle skriva detta för att dela med mig av budskapet att alla är vackra, precis som de är. Det kanske är så att precis just nu finns det någon där ute som verkligen behöver ett litet lyft, ett kärleksfullt budskap för att orka igenom dagen. Du kanske kämpar med en svår sjukdom eller med en släkting som du tar hand om. Eller så kanske du just idag behöver veta att du är älskad oavsett var du befinner dig i livet just nu. Du är vacker även om du inte själv känner det precis just nu, så är du vacker rakt igenom. Fulländad.


När nära och kära vill lämna meddelande från andra sidan så är det så uppenbart att de ofta är med oss när vi befinner oss i en kris. Vi är inte ensamma. Så förutom vänner och släkt i detta liv så finns också våra "skyddsänglar" med oss lite då och då från andra sidan. Kanske blir du stärkt av att förstå att de inte är borta. I veckan hade jag en sittning där det var tydligt att den avlidna släktingen från långt tillbaka i tiden fortfarande var närvarande då man kunde förmedla bevisledande budskap som visade att man visste om vissa svårigheter som släkten befann sig i just då. Kanske om du tänker intensivt på den nära och kära på andra sidan så kan du känna någonting. Kanske förnimma en känsla eller ett budskap. Tänd ett ljus och var i kärlek.


Livet är just så, fyllt med ljus och kärlek varvat med jobbiga motgångar. Vissa upplever fler motgångar än andra och har det tuffare i detta liv. Kom ihåg då att du är älskad och hållen varhelst du befinner dig i livet. "Vi" är med er i kärlek på hela resan.

コメント


bottom of page