top of page

En karriärkvinnas hjärta (bekännelser)


Vi stod i kö för att få välja det vi skulle uppleva på jorden. Jag blev påmind om att alla erfarenheter här på jorden i min kropp som människa är en erfarenhet rikare på själens resa. Tid existerar inte. Bara kärlek finns i landet mellan tiden. Alla välvilliga och nyfikna att få fortsätta utvecklas. Just denna gång stod valet mellan att uppleva en naturkatastrof och jag tror att det kan ha varit en tsunami eller jordbävning. Jag valde att bara få observera och lära på så vis. Så vaknade jag. Det var som att jag hade varit ute och rest med andra människor när jag sov och fått insikter som skulle lugna mig. Var inte rädd. Allt är en erfarenhet rikare för din själ. Det är tid att möta dina innersta rädslor nu för att kunna utvecklas vidare. Innan jag somnade hade jag bett min huvudguide att vara med mig och hjälpa mig. Jag får aldrig "se" min huvudguide utan bara färgen grön och känslan av kärlek samt en viss vibration, en helande vibration.


Hela mitt liv har jag kämpat och jobbat mycket hårt med allting jag har beslutat att satsa på. En slags rädsla för att inte överleva har underbyggt och eldat på. -"Jag kommer att förlora hus och hem" om jag inte jobbar hårt". Jag har när jag var i 30-års åldern tagit mig igenom svåra perioder (pga bland annat plötsligt dödsfall) i familjen som resulterade i ångestattacker och panikattacker. Allt andligt fick läggas på paus för att helt enkelt kunna fungera som människa i kroppen. Ett tag, ett kort tag under mitt liv kunde jag inte ens gå ut ur huset där jag bodde i England. Tack vare att mitt behov av frihet är så stort så tog jag snabbt professionell hjälp. Idag ser jag att det har varit en viktig lärdom för mig. Det gjorde mig också mer empatisk och förstående inför andra människors svårigheter. En nödvändig egenskap som andlig lärare känner jag.


Det fina med att utveckla sin andlighet och att bli medium är att mina guider är högst närvarande och ser det jag inte ser. Trots att jag tog beslutet att lämna den tidigare advokatfirman av olika skäl tidigare i år, så har jag fortsatt att arbeta lika hårt med det i mitt nya. Här handlar det inte om 8h per dag utan omänskligt många timmar. Jag har sprungit på alla bollar, även de som inte gagnar mig längre. -"Jo men jag måste ju överleva ju"! Kroppen har protesterat med att ge mig en inflammation i höftleden samt att den har spridit sig runt SI-leden (nedre delen av ryggen). Hela tiden hör jag mina inre viskningar om ett liv med mer frihet, lekfullhet och fokus på andlighet. Ett internationellt medium sa till mig en gång att "Nina, you should let the mediumship unfold". Jaha, tänkte jag, jag jobbar bara väldigt hårt och bankar in alla väggar så går det snabbare!" Men nej. För då får jag kroppsliga och känslomässiga symptom som tvingar mig att stanna upp. Höra musiken. I går natt hörde jag musiken i landet mellan tiden. Det var underbart och jag blev kallad. Igen. Jag såg mitt liv utifrån och hur jag har behållit "kampen om överlevnad" som en snuttefilt. Man kan nog ljuga för sig själv. Men det går inte att ljuga för sitt själsliga jag.


Så kära kära läsare. Kanske finns något litet meddelande till er som har orkat läsa ända hit. En arbetsnarkomans bekännelser typ :). Igår, efter min resa till landet mellan tiden satt jag mig i soffan för att sitta i kraften. Budskapet var att helt enkelt gå in i lätt trans och kanalisera med ljudfil på för då skulle bättre budskap komma. Mina frågor rörde egentligen ganska vanliga saker och om hälsa och så. När ljudspelaren gick igång infann sig en stark kärleksfull energi. Min guide. Samtidigt en helande energi omslöt mig och kalibrerade mina trötta energier. I 35 minuter kom energin, frekvensen och budskapen. Det var som en reset energi. Som en dator som inte riktigt fungerar och när man ringer IT support så gör de en "reset" på hela systemet. Nu är det nog. Det räcker nu. Det är tid att möta min rädsla och låta själen få fröjdas i det nya. Att lita på att livet bär mig. Att stänga en dörr först så öppnar sig en ny. Eller som min kloka underbara kusin Lisette Stiernefrö som är healer sa igår:- "Man vill ofta att fallskärmen ska veckla ut sig först innan man hoppar men universum vill att du har tillit och hoppar så vecklar den ut sig." Tillit. Bara tillit. Eftersom jag har skickat ut en vädjan om hjälp till unvisersum så kommer hjälpen. Fina samtal med medmänniskor som ger mig fler ledtrådar och kärlek på vägen. We are all One.


Så. En karriärkvinnas hjärta måste få vara helt. Vem är jag när jag inte är "i karriären"? Det är dags att kliva in i det som är jag, min själskropp. På riktigt. Det innebär att jag slutar jaga bollar som inte är menade för mig längre. I advokatfirman kommer jag bara att ta de uppdrag som jag brinner för. Här möter jag nu rädslor om otillräcklighet bland annat kopplat till ekonomi och hur allt ska gå med den andliga verksamheten. Att läka på kroppsligt plan och själsligt plan för att på så vis låta mediumskapet sätta sig i min kropp och själ. Bli ett med allt. Jag låter nu mitt mediumskap "unfold" dvs utvecklas i takt med att jag växer som människa. Andligheten och mediumskapet kommer att få mycket större plats i mitt liv. Att utveckla vördnad för kroppen och samtidigt kunna förstå andra människors lidande är a och o i andlighet. Att se andra människor och samtidigt se sig själv och de egna behoven. Steg för steg. Lite i taget. Vi människor är vackra, underbara och om vi såg oss som vår själ ser oss skulle vi gråta av lycka varje gång. Jag älskar människor och ser fram emot att få hjälpa andra att gå igenom detta unika jordebo-liv med själens ögon. Universe, how can I be of service today?


With lots of love and energy to you, beautiful being of light.

Comments


bottom of page