top of page

Ett år senare med andevärlden.


Livet med andevärlden är så naturligt och okonstlat. Så självklart. För ett år sedan blev jag kallad att fortsätta utveckla den mediala sidan som innebär andekontakt dvs kontakt med nära och kära på andra sidan. "Nymedial" är jag inte eftersom jag sedan barnsben har varit medial. Skillnaden nu är att jag genom medium-utbildningen har fått lära mig mer om andevärlden och utvecklat mitt eget "språk" med dem. Jag har gått kurser, läst och lyssnat på ett 50-tal böcker om mediumskap, övat i kursseanser, gjort massor av sittningar och regelbundet varje vecka deltagit i andecirkel med andra underbara mediala människor. Om jag har haft ett uppehåll med sittningar så har min "andemuskel" direkt veknat lite och därför har jag legat i helt enkelt. Jag menar att, trots att jag under flera år haft mediala vägledningar (utan andekontakt) och aktivt kanaliserat (mina guider) sedan åtminstone 2012 (genom automatskrift och muntliga kanaliseringar både utan och med trans), så kunde jag inte ligga på latsidan med att lära mig att hålla sittningar med andekontakt, sätta på och stänga av liksom. Jag sitter också i kraften varje dag där jag ofta får vägledning mest från mitt högre jag och/eller team. Det är konkreta svar som jag inte alltid själv först tror på för att sedan bli motbevisad att det blev så. Jag ber att få hjälp och en person dyker plötsligt upp och erbjuder hjälp i någon fråga jag undrat över.


Den största utvecklingen och det allra svåraste var att möta mig själv fullt ut. När det går bra i en sittning är det lättare men inte så kul där andevärlden inte har varit så starka i sina budskap. Möta mitt hejdundrande elefantego som blev bestört när andevärlden inte genast gav mig bilder eller känslor tex som kunde övertyga om deras existens. Inte en lätt match kan jag säga! Men, så småningom växte hon fram, min käraste vän av alla, TILLIT. Jag måste lita på att det blir som det blir. Det enda jag kan göra är att göra mitt bästa och se till att förutsättningarna är bra. Ok, ibland försvinner hon TILLIT för att sedan sluta upp vid min sida igen.


Det är inte alltid lätt för mig att förklara för vänner och bekanta (som inte är medium) alla de mirakel vi får uppleva som medium. Det är så vackert och ärligt den kärlek som genomströmmar i form av frekvenser i en sittning där en medmänniska förstår att hennes son eller far som just gått bort bara har lämnat sin fysiska kropp men består som energi och är kärlek. Healing på alla plan. HUR ska jag kunna förklara det för någon som inte har fått uppleva detta? Sorgen måste få vara där för det är en del av att vara människa. Vetskapen om att livet på annat vis går vidare är så stort men samtidigt så abstrakt. När jag nu äntligen har förstått att jag inte blir "stenad eller bränd på bål" för att vara jag i hela min sanning så fattar jag äntligen begreppet "medveten närvaro" och vågar uppfylla mitt högsta syfte. Jag känner en sådan kärlek för oss människor och det vi går igenom som "jordebor". Om jag kan hjälpa andra att våga hitta sin egen sanning och stå stark i den så vill jag göra det. Det är mitt kall. Att stå stark för andra och med andra. Att vara där för andra så som alla jordänglar som hjälpt mig att våga vara jag och släppa gamla tråkiga utspelade rädslor. Tusen tack riktar jag till er alla gamla vänner och nya vänner och andra medium som går före och visar vägen! Med medium menar jag alla som är mediala oavsett om man har andekontakt eller inte. Jag har också en oerhört fin familj och släkt på jorden och på andra sidan som stöttar mig.


Nu är skiftet mellan att arbeta med juridik för att sedan hålla en sittning inte lika svårt och ovant. I början var det som att vara nykär varje gång jag hade en sittning och tanken då att sätta mig med ett kommersiellt avtal kändes som en avgrund. Mina guider försäkrade mig tålmodigt under hela processen att det kommer att gå bra och att jag blir bättre och bättre att skifta. Så klart blev det så. Eftersom jag kan gå rätt högt i energier under en sittning så är det grundande och balanserande att få sjunka in i juridikens värld. Jag har haft en underbar workshop i Gävle på My Sangha Shala där jag kanaliserade hela meditationen och körde lite trumma med olika trumslag för var och en. Tydligen är det frekvenser som upplevs som helande och avslappande. Jag behöver sällan gå in i vänster hjärnhalva och planera och räkna ut hur en workshop ska hållas. Det är jag tacksam för då det juridiska arbetet sker i den vänstra hjärnhalvan. Lördagens workshop blev kanaliserad först fredagskvällen innan med musik och tema, inget annat. Resten kom under lördagen. Underbart frigörande för våra deltagare....eh och mig.


Det var alltid meningen att det skulle bli så här. Jag svarade på mitt kall förra sommaren när jag genomgick någon slags egen "kurs med handledare" i vad jag tror var liknande Shamansk healing. En dag under en trumresa fick jag exempelvis en stor svart orm som symbol för den transformation jag skulle komma att göra. Dag två efter denna meditation/trumresa möttes jag av en stor svart orm i skogen utanför. Sedan kom en trollslända i nästa trumresa...och jodå dag 2 eller 3 därefter satte sig en trollslända på min fot. Sådär höll det på tills jag blev guidad att helt sonika ringa Camilla Elfving och tjata till mig en plats på en kurs trots att kursen var fullbokad. Fyra dagar senare gick jag första mediumkursen och direkt upplevde jag ande-kontakt på ett kärleksfullt och kontrollerat vis. Min rädsla byttes ut till nyfikenhet och på den vägen hittade jag hem.


Idag då? Jag arbetar både som medium och som advokat. I oktober kan man boka sittningar med mig torsdageftermiddagar på HEALsthlm, Tomtebogatan 24 i Stockholm. Den 30 september håller vi (ett gäng övande medier) en övningsseans för första gången och det är pirrigt men spännande (se mer på Yvonne Ackermanns hemsida och FB). Den 3 december 2022 håller jag en till andlig workshop i Gävle. På torsdagkvällar kan man dessutom boka drop-in via HEALsthlm.se för meditationscirkel med kanaliserad meditation plus gemensamma reflektioner. Den feed-back jag har fått är att många likasinnade vill träffas i ett sammanhang. Dessutom så kan man vara rutinerat medium och ändå känna att man vill utveckla sin egen "kanal" och vägledning. Tanken är att vi ska vara högst 8 personer samt att man får boka och betala en mindre summa minst 24h timmar innan så att jag ser hur många vi blir varje gång. Det är roligt att arbeta med andra ljusarbetare och att kanske hjälpa dem att komma ihåg någon del av sin livsplan.


Sirius, min favoritstjärna, lyser starkare än någonsin och leder oss in i en Ny Tid av ren kärlek och härliga frekvenser varvat med ett ärligt möte med oss själva. Ljus och kärlek varvat med att möta våra skuggsidor, så vackert och jobbigt på samma gång. Lycka till och kom ihåg att du inte är ensam och tillsammans är vi starka.


Kom gärna och träffa mig på Harmoni Expo den 29 och 30 oktober 2022!


För mer information om events: www.ninamarianne.com/Events och www.HEALsthlm.se

Comments


bottom of page