top of page

Gröna Lyktan - Vem är du? Personligt LedarskapVem är du? Vad gillar du? Vad vill du göra? Vad tycker du om att göra?


Jag har levt med min inre kompass, gröna lykta som jag kallar den sedan jag var liten. Svar, tips och råd kommer från mitt inre hjärtas röst. Jag kan få "se" bilder av vad som ska komma skall och få namn och annat som sedan händer i verkligheten. Men, har jag alltid lyssnat på mitt inre? Nej, jag har arbetat alldeles för hårt i mitt liv och alltid strävat efter att bli bättre och bättre. I mitt medberoende hade jag svårt att sätta gränser och gav av min energi till andra fast jag var helt tom på reserver själv. Sätta gränser var svårt för mig då jag inte ville såra någon.


Tills jag stannade upp och började lyssna på mitt inre hjärtas röst. På riktigt.


Vad är det personliga empatiska ledarskapet? Det för mig innebär att följa mitt inre och hela tiden lyssna på viskningarna. Ledarskapsutveckling och transformation är något jag har haft med mig hela livet och som entreprenör, jurist och advokat har jag gått otaliga ledarskapskurser. Men inte en enda ledarskapsutveckling jag har gått har tagit upp vikten av att leda hela sitt väsen; sinnet, kroppen och min själ och våra naturliga mediala förmågor. Som vingklippta örnar haltar vi omkring. Vi som är hybrid-medium känner att vi vill ha våra "vanliga jobb" och det materialistiska livet vi har vant oss vid samtidigt som vi vill utforska andligheten och det mediala för goda syften. Det innebär naturligtvis att alla har sin egen väg och finner sitt "kall" här på jorden.


Mitt kall är att hjälpa er som känner att ni är redo att utforska era naturliga förmågor som är en helt naturlig del av er själva. Det är inte märkligt att ha en stark intuition eller att kunna lyssna på positiva glada budskap från sitt högre jag, sin själ, sin guide. En guide kommer alltid med sköna positiva energier och budskap. Ni som har följt mig under en tid ser att jag inte har några lediga tider alls ute för medial vägledning. Det är för att just nu skapas alla kurser av mig och mitt andliga team samt alla underbara samarbetspartners. Ni vet också att jag driver Academy for Inner Potential där Vendela och Lottie fortsätter att vara huvudlärare tillsammans med duktiga andra lärare till och med från England Arthur Findlay College. (FB och Instagram: academyforinnerpotential)


Helt nytt är nu att jag skapar en Ledarskapsutveckling för företagsledare och de som önskar en sådan utbildning med en twist. Alltså en riktig djupdykare in i ditt innersta väsen för att gräva fram Dig. Gröna Lyktan ska den heta fick jag till mig. Mer information tänker jag kommer varje gång jag sätter mig i kraften.


Kramar och kärlek på din väg och jag önskar dig lycka till!


Nina Marianne, Spiritualistiskt medium, kvinna mitt i livet, jurist/advokat, entreprenör, medmänniska, mamma, maka, vän, hund och kattägare, ljussjäl som vill hjälpa andra att finna sina kall. Love you!


Läs mer om de kurser som ligger ute nu på akademin.net

TIPS! Kurs med mig och Lisette Stiernefrö den 17 februari i Tyresö/Älta nu nedsatt pris från 1850kr till 1500kr ink moms.

Annat tips är vår mediumutbildning Super Nova med individanpassad handledning. Läs mer på hemsidan akdemin.net.


Jag följer Mediumförbundets etiska riktlinjer: www.mediumforbundet.se

Comments


bottom of page