top of page

Medial digital One cirkel (för alla nivåer) drop-inNär?-Söndagen den 8 januari 2023 kl 18.00-19.30 så kör vi cirkel inom andlighet och medialitet och därefter första söndagen i varje ny månad. Jag har träffat på så många nu från hela Sverige som önskar vägledning om att själva förstå sin egen andlighet och hur man arbetar med sitt andliga team. Tanken är att man ska kunna vara med när man kan och cirkeln kommer att hållas en gång i månaden. För att få sin plats behöver man: (1) anmäla att man kommer att delta digitalt; (2) få en bekräftelse e-post från mig; samt (3) betala in 150kr ink moms 24h timmar innan cirkeln körs för att få sin plats reserverad. I min e-post med bekräftelse skriver jag mer om det praktiska.


Vad ska vi göra? -Jag kommer att ta in andlig vägledning om vad just den här gruppen behöver inför varje gång och under tiden som vi kör cirkeln. Det är mitt kall att vägleda andra att lära känna sina andliga team med guider och nära och kära på andra sidan. Exempelvis kan någon vara mycket bra på att förmedla budskap från andra sidan men inte så hemma på att ta in vägledning för sin egen andliga resa och högsta syfte. Andra kan ha bra koll på att kanalisera budskap i one-to-one sittningar men vilja lära sig att kanalisera högre budskap i grupp för att höja frekvenserna. Sedan har jag träffat många som aldrig har tagit in ett enda budskap från andevärlden och inte heller kanaliserat budskap från guider, men som känner ett enormt starkt behov av att nu väcka den medialitet och andlighet som slumrat i många år. Liksom i mina fysiska workshops så håller jag "spacet" och låter mitt andliga team jobba. Det blir så bra då när jag går ifrån vänster hjärnhalva och in i högre hjärnhalva och sedan ut i "kanalen". Healing uppstår i var och en när man tillåter sin egen kraft att få vara där. Kärleksfulla, högfrekventa energier har vi i oss allihopa.


Varför alla nivåer? Vi är alla unika instrument som ska spela i en stor härlig orkester. Det innebär att vi alla är elever och lärare på samma gång. Vi har alla något att lära oss från varandra. Denna cirkel är till för att var och en ska hitta sin andliga väg och få en djupare kontakt med sina guider/andliga team. Vi alla kommer med olika "koder" i vår egen frekvens känner jag och det innebär att en person du inte kanske känner kan väcka någon kunskap i dig för att det helt enkelt är meningen just nu. I cirkeln kommer varje deltagare själv att känna in vad den ska göra och hur. Jag handleder och håller energierna och cirklarna kommer att innebära att varje deltagare troligtvis får budskap även från andra deltagare i gruppen. I cirkel skapas en magisk känsla av ett sammanhang och gemenskap där vi alla har en plats. Vi skapar högfrekventa energier som sprider sig som en sol i vår värld. Var och en kan göra så stor skillnad bara genom att bära den unika frekvens vi har inom oss. Kärlekens frekvens.


Hur anmäler man sig? -Man skickar en e-post till info@ninamarianne.com och inväntar en bekräftelse e-post om det praktiska. Eller så går man in på hemsidan: www.ninamarianne.com/events och anmäler sig där på "boka". Anmälan är bindande och kan man inte vara med en gång fast man har betalat in i förskott så får man istället vara med en annan gång.


Man är sedan med de gånger man själv känner att man ska vara med och betalar bara för den gång man är med. Vi skapar en enormt stark kraft tillsammans och det ligger i denna nya tid att lära från varandra och sammankoppla oss.

Comments


bottom of page