top of page

När livet vänder

Uppdaterat: 20 juli 2022


När jag skriver detta är jag fylld av så mycket vördnad för alla som har mist någon nära. De sista 24 timmarna har varit omtumlande och jag liksom släpper allt och tacksamhet flödar igenom mig när jag får samtalet att det är ok. Jag tänker på alla dom som inte fick det samtalet och tårarna flödar i djup ödmjukhet och respekt för livet. Att vara människa innebär just det att kunna känna jobbiga känslor och samtidigt veta att allt är som det ska. Det tjänar inget till för mig att blogga om ljus och kärlek utan att också blogga om det som är en naturlig del av livet. Vi blir alla förtvivlade och ledsna och tappar kraft. Tillit hjälper oss igenom detta. Att få släppa allt runt omkring för att ta hand om sina känslor och om sig själv är nödvändigt. Att också få tappa ork och energi för att gå in i sin egen kärna är helt nödvändigt det också. Det är ljus och kärlek för mig.


Jag bloggar om andra sidan men nu vill jag uppmana er finaste att sträcka ut en hand till era nära kära på jorden. Den tid vi har här är värdefull och vänta inte för länge med att be om förlåtelse eller att säga förlåt. Det är mycket lättare, även om det upplevs som svårt, att göra det när när någon fortfarande är i livet. Jag har varit med om att nära och kära på andra sidan kommer igenom för att just få säga förlåt. Det är vackert men ändå, vänta inte med det ni kan göra idag för att reda ut någon hjärtesak.


Kärlek till er! Följ mig gärna på FaceBook: mediumninamarianne och på Instagram: mediumnina marianneコメント


bottom of page