top of page

Nunnan på Häringe Slott-Vad vill hon?Jaha. Så har det där oförklarliga hänt som jag verkligen inte ens själv förstår. HUR ska jag då lyckas förklara detta för er?

Det hela började med att jag under ca 2-3 månader har haft med mig en nunna när jag sitter i kraften. I alla herrans år har mina guider endast bemödat visa sig i form av en grön färg med förklaringen att "det spelar ingen roll hur vi ser ut för vi är en samling energier ändå". En annan som gillar att se bilder och få bevis på bevis har känt en viss besvikelse kanske om jag får vara helt uppriktig. Varför inte ge mig någon tjusig pampig bild på en vacker Indianhövding eller något liknande? Nej, utan grönt skulle det vara. Bara. (Notera min barnsliga otacksamhet trots guidernas kolossala jobb med mig...) Så, äntligen! När jag sammanblandade mina energier för att låta min guide komma igenom fick jag se en medelålders nunna i vit och blå skrud liksom. -Kul! Äntligen händer det grejer tänkte jag! Hon kom flera gånger med healing och en annorlunda röst och energi. En morgon när jag själv övade mitt trans mediumskap kom en ny nunna/sjuksyster-liknande energi igenom och talade. (Jag har spelat in på min mobil hennes namn och vad hon sa.) Alltså, nej, trans innebär inte att man blir övertagen av "The Entity" eller börjar rulla med huvudet och spotta och fräsa. Det är bara så att man blundar och tar den tid man behöver för att gå i någon slags vaken hypnos. Vissa kan förstås slumra till men det har inte jag gjort.


Dagen efter att den nya nunnan eller sjuksystern hade kommit igenom får jag ett sms från Häringe slott med en tydlig bild på en nunna i vindsfönstret längst upp. Häringe Slott undrade om jag ville komma dit och känna in lite. NU, pirrade det till ordentligt i mig. Vad sjutton handlar det här om!! Är bilden fejkad? Hur kan den visa en nunna sååå tydligt? (Bilden visade sig inte vara fejkad.)


Personalen hade sett detta och en av dem hade alltså tagit ett kort på nunnan. Till höger om nunnan syns något vitt och ljust. Tyvärr kan jag inte visa bilden för då ser man även namn på personal som tagit bilden och det vore inte bra. Ni som känner mig vet att jag inte uppmuntrar till rädsla där man ska gå och vara rädd för andevärlden. Jag har ingen radar alls för "onda" eller negativa andar och har aldrig träffat på något sådant. Det tog ett tag innan jag kände att jag drogs dit. Sagt och gjort, jag och en bekant som är medial fick komma och stå vid vindsfönstret samt gå omkring på vinden på Häringe Slott. Vad hände? -För mig absolut ingenting läskigt alls! Jag kände bara en varm och skön energi att vi var välkomna där och kärlek liksom. När vi senare gick ner igen och in i "munkrummet" så bad jag min guide komma igenom med råd. Här överöstes vi av kärlek och en vision framträdde att Akademin skulle hålla kurser och retreat inom healing på slottet. Bara kärlek blev jag varse om och inga andeenergier eller ens ett endaste litet cellminne.


Alltså, har nunnan jag har med mig som jobbar med healing i mina sittningar något att göra med nunnan på slottet som visade sig på bilden? Inte en blekaste aning. Förmodligen inte. Är det en ande eller ett cellminne? Vet inte det heller. Är jag ett medium som ska hålla på med husrensningar? Nej. Min filosofi bygger ju på att alla människor kan förändra gamla stagnerande energier i sina egna hem. Vi behöver alla kanske bara lära oss att stråla på en radar där vi endast tar in det vi vill se och känna. Många menar att det måste finnas de som hjälper andar till ljuset. Här finns inga svar men det resonerar mer med mig att tänka att det är vår födslorätt att alltid kunna återvända till ljuset. Så när jag som medium jobbar vill jag kunna skicka ut massor av ljus och kärlek till människor omkring mig och andevärlden så att "stagnerande" energier skingras och det nya får gro. Är det en form av husrensning? Kanske det och här kan man faktiskt gå in på akademin.net och ta del av Vendela Cederholms s e-learning program om just husrensning. Där lär du dig själv att rensa ditt eget hus från stagnerande energier.


Tusen tack underbara medmänniskor för att ni finns och strålar i den sanningsfrekvens som är ni! Tillsammans kan vi skingra rädsla så att fler vågar utveckla sina mediala förmågor och sin andlighet. Du sätter dina egna regler för hur du vill vara som medium. Sådant lär vi oss på Super Nova Mediumutbildningen som startar i februari 2024 (akademin.net).


På gång: Ditt Nya Liv (kanalisering) kvälls-workshop 29 dec, Fridhemsgatan 29 (akademin.net); Mediumkurs 28 jan 2024 med mig och Marika N; Mediala övningar och healing med Lisette Stiernefrö och mig 17 feb 2024 i Tyresö Yogacenter (i Älta). Plus fler kurser med lärare från Arthur Findlay College bland annat (boka på akademin.net)

Kom ihåg att tävla om trevliga sittningar med mera i vår julkalender: Instagram: academyforinnerpotential STORA KRAMAR PÅ ER OCH JAG LOVAR ATT LÄGGA UT TIDER SNART PÅ BOKADIREKT: MEDIUMNINAMARIANNE (TACK FÖR PÅMINNELSEN!) FRÅN FEBRUARI TAR JAG EMOT PÅ ONSDAGAR PÅ FRIDHEMSGATAN 29, STHLM.

Commenti


bottom of page