top of page

Resan är målet på vår vägDet som händer här och nu precis nu i detta ögonblick är ditt mål.....och resa. Ibland blir vi osäkra och ängsliga för att vi inte ska uppfylla alla våra mål "i tid" eller osäkra för att vi inte ska förstå vad våra högre syften är, meningen med livet liksom. Meningen med livet är livet självt.

Vi valde alla att komma hit och uppleva livet i en människokropp med allt som det för med sig. Vi har nycklarna till att förverkliga oss själva precis på det vis vi själva väljer. Så även när vi upplever att vi står still, stagnerar eller gör "fel saker" så uppfyller vi våra mål genom att verkligen vara i nuet och uppleva hela förnimmelsen. Andlighet för mig är att fullt ut uppleva med alla sinnen träden, vägen, människorna i staden som myllrar iväg till sina jobb, trafiken som bullrar dovt utanför och hur det är att arbeta med ett avtal under skarp dead-line. Även när vi drabbas av sjukdom eller trassel i vänskapsförhållanden eller andra relationer, uppfyller vi våra mål på vägen i vår resa till målet så att säga. Allt detta är andlighet eftersom det är utveckling av själen i våra kroppar.


Redan när jag var 4 år så kände jag att jag "minsann skulle göra så mycket jag bara kan i detta livet", hinna med allt. Ett starkt minne är när jag ser ut genom fönstret och känner en viss brådska att göra allt "eftersom snart är jag ju redan 18 år och tiden går så fort". Min kanal till mitt högre jag har alltid funnits där och guidat mig dit där jag behöver vara eller det min själ känner att den behöver. Jag flyttade hemifrån som 17-åring för att "klara mig själv". Efter detta kom flytt till Stockholm, Spanien och sedan England där jag bodde i 12 år. Min känsla är att jag alltid är omgiven av underbara medmänniskor samtidigt som jag vandrar ensam, en vagabond. Trots att jag är väldigt social kändes det skönt att åka själv till England och uppleva resan till att bli motsvarande advokat där. Samtidigt fortsatte jag att gräva i min egen spiritualitet och att utveckla förmågor såsom utom kroppen upplevelser och medialitet. Allt har förstås gått under radarn från "juristvärlden".....eh tills i december förra året när jag skred till verket och började blogga. ( -I am coming out liksom and I am loving it!)


I 20-års åldern fick jag frågan från en andlig "guru" i Spanien varför jag inte förstår att jag bara ska ägna mig åt att arbeta inom den andliga verksamheten eftersom det är mitt högre syfte. Mitt svar var enkelt; Det har aldrig varit mitt högre syfte att tidigt bara göra det eftersom mitt högre syfte involverar att i den "vanliga" strukturen kunna sprida kunskap om vad vi människor kan göra med våra sinnen och själar. Kanske har jag i något tidigare liv suttit på en vacker bergstopp i Tibet och funderat och mediterat hur jag ska kunna snabbare sprida kunskap om livet och andligheten på jorden? Kanske tänkte jag att det kunde gå lite fortare om jag kastade mig ut i den mest traditionella och rigida av alla strukturen för att liva upp med lite mediumskap :). Möjligen hade jag listigt räknat ut också att jag först måste lära mig att växla mellan den energin och frekvensen det för med sig att verka i den strukturen jämfört med den lättare och glättigare frekvensen med andevärlden och guider.


Det var otroligt viktigt också att acceptera mina mänskliga behov av att skaffa familj och ha en ekonomisk trygghet. Förmodligen fick jag näbbigt förhandla stenhårt med universum för att slippa kasta mig ut utan den ekonomiska stabiliteten in i världen som medium. Jo tack! Att vara människa för mig innebär också att få njuta av livets goda, resa, äta god mat och leva gott. Japp så är det och det är ingen idé för mig att låtsas var självuppoffrande på något vis. Men nu då? Jo det är nästan som att jag känner mig som en frikyrkopastor för jag lever och andas universum, andlighet, mediumskap samtidigt som jag är starkt förankrad i denna världen med juristarbetet och upptagen med att vara människa med allt vad det innebär. Mitt högre syfte är att vara medium, andlig lärare (och följare) för medmänniskor. Mitt hjärtats skrik har äntligen tystnat för att lugnt uppleva denna underbara resa som är livet. Idag upplever jag med alla minna sinnen hur det är att vara människa i stan, på kontoret, sitta i kraften, samtala med andra människor, arbeta med avtalsgranskning, gå ut med hunden och samtidigt förstå att jag hela tiden uppfyller mina mål jag satte för mig själv innan jag kom till jorden. I denna kropp.


Om ni läser detta och har kommit till slutet så tippar jag att vi är fler som göra denna resa tillsammans. Kärlek och goda energier på er väg! Ni är inte ensamma.

Comentarios


bottom of page