top of page

Spännande expansion med Academy for Inner Potential!!!Glada nyheter för er kära ljusstrålar! Lagen om attraktionskraft fungerar verkligen när det finns ett högre syfte. Ni känner säkert till Vendela Cederholm (från "Det Okända") och Lottie Wahlin som sedan 2007 drivit den fina mediumskolan Academy for Inner Potential? Jag har tagit över och kommer att driva det i samma fina anda där alla är välkomna oavsett religion eller trosuppfattning. Naturligtvis fortsätter jag att ta in skarpa och duktiga gästlärare i olika moment. Duktiga Vendela och Lottie kommer att fortsätta att utbilda så klart. :)


Innan bläcket hade hunnit torka ordentligt så har jag redan ordnat flera kurser som ska upp på hemsidan. Hemsidan (akademin.net) har vi satt igång och jobbat med och den publiceras inom kort. (akademin.net). Följ oss på Academy for Inner Potential på FB och Instagram! På hemsidan akademin.net (den provisoriska som ligger nu) kan du helt gratis göra en kort kurs i egen takt om att öppna dina sinnen för det mediala.


Jag har knappt hunnit yppa om vissa kurser förrän deltagare har börjat reservera sina platser. I veckan har jag möten med olika fina ställen där kurserna kommer att hållas. Jag öppnar nu också bokningar för sittningar på bokadirekt igen. Självklart fortsätter jag som förr att vara hybrid-medium (jurist och medium). Det funkar till och med bättre nu när jag utför mitt allra högsta syfte, att hjälpa människor att förstå sina egna högre syften och att ge budskap från andevärlden.


Med Academy for Inner Potential kan vi nå ut till fler och även internationellt. För er som är intresserade av certifiering genom SNUi (Spiritualist National Union International) så kommer jag att regelbundet dela med mig av min egen utveckling. Här kommer ett axplock på allt trevligt som kommer:


Events och kurser


-Mycket erfarna engelska mediet Moira Hawkins kommer till Sverige mars 2024 för att en helg (fre-sön) lära ut om trans och mediumskap! Detta är väldigt exklusivt och jag har redan personer som ställt sig på listan. (kommer på hemsidorna ninamarianne och Akademin snart.) Man kan mejla mig redan nu om plats. PS, notera att mejl från info@ninamarianne.com verkar ha hamnat i skräpkorgarna och vi ska fixa inställningarna där).

-Digital One-cirkel 1 oktober. (Anmälan på ninamarianne.com)

-Nära kryssning 8/9 oktober (sittningar samt anmälan till kurser tas emot)

-Prova på mediala övning med Vendela och Lottie en lördag (datum och plats kommer)

-Healingkurs med mediala övningar med Lisette Stiernefrö och mig (kommer på hemsidorna snart)

-Kurs hos mig (Tyresö) med mediala övningar 15 oktober en halv dag lördag (anmälan på ninamarianne.com) (Sköna övningar i avslappnande hemmamiljö).

-Harmoni Expo 28-29 oktober (sittningar samt anmälan till kurser tas emot)

-Plattformsträning, avancerat mediumskap, lärare, plats och datum spikas snart.

-Workshop My Sangha i Gävle med mig 3 december 2023. (Anmälan på ninamarianne.com och omdirigeras till My Sangha)

-Kurs i att lära känna sina egna guider och kanalisera som börjar i januari (på hemsidan ninamarianne.com)

-Mediumutbildningen startar i januari 2024 med olika duktiga gästlärare från Sverige och England.

-Resor utomlands. (kommer mer information)

-Andligt retreat igen på Häringe Slott med mediet Camilla Elfving (Elfving Institute) nästa år.

-Webbkurser som du gör i egen takt (akademin.net)

-Flera samarbeten med kursgårdar och andra samarbetspartners runt om i Sverige.


Ha det bra och glöm inte bort dina inre drömmar och önskningar. They can come true. Love to you!

We are all One.

Medium Nina Marianne

FB och Instagram: mediumninamarianne OCH Academy for Inner Potential
Comments


bottom of page