top of page

Tack vackra medmänniskor!

Uppdaterat: 2 nov. 2022


Idag vill jag rikta ett stort tack till alla fina medmänniskor. Vi berör alla varandra och liksom sitter ihop på något vis. Ett leende kan skicka stormvågor genom universum som skingrar svårmod hos någon. Under mässan på Harmoni Expo i helgen fick jag se och träffa flera fantastiska själar dels i mina sittningar¨och människor jag interagerade med under mässan. Vi vill samma sak. Att leva tillsammans i harmoni i grupp samt att leva efter vårt högsta bästa jag. Detta är ingen utopi reserverad för några få med rosa glasögon på sig :) Vi som arbetar med healing i någon form ser hur alla handlingar får ringar på vattnet. Javisst accepterar vi att det finns jobbiga och tunga saker i våra liva som vi antingen kan påverka eller inte. Vi förstår att det måste finnas en annan sida på myntet är bara skönhet och harmoni. Naturligtvis gör vi det. Men vad ger vi vår näring åt? Vilken varg matar vi? Den som skriker om jämmer och elände eller den som sjunger ut harmoni och kärlek? Vi väljer i alla lägen hur vi hanterar människor omkring oss eller svåra situationer som drabbar oss. Personligt ansvar kan innebära att ta hjälp i tid. Det kan också innebära att sätta gränser mot någon i ens omgivning. För allt det här är också kärlek.


För att älska andra villkorslöst behöver vi först älska oss själva på det viset. Vi ger bara så mycket vi har att ge och sedan är det stopp för att fylla på sig själv. Vi har alla varit en vän i nöd och då är det underbart att få känna stöd från någon medmänniska. Så hjälper vi varandra på ett kärleksfullt vis. Det personliga ansvaret innebär dock att man också själv kanske bör söka kurator eller psykolog när det blir alltför tufft. Då är det mest kärleksfulla man kanske kan göra som en vän att hänvisa sin medmänniska till att söka professionell hjälp. För en relation är en dans mellan att ge och ta. Vi är alla så unika och har en sådan tur att få leva på jorden just nu i denna tid. Make the most of it!


Likaså menar jag är det med arbetet som medium. Andevärlden vill ibland innan en sittning redan natten innan "komma igenom" och berätta att "JAG kommer imorgon för att träffa min släkting på din sittning!" Glada i hågen är dom för att äntligen få meddela något till efterlevande. Då väljer jag att sätta en kärleksfull gräns där de får komma tillbaka på sittningen och inte dessförinnan. Nja, kanske några minuter innan då när jag kan känna att jag har en man eller kvinna med mig ungefär. Jag får ofta frågan om det finns negativa entiteter som kan behöva hanteras av medium. Sanningen är att jag inte vet. I mitt mediumskap har jag hittills bestämt och satt regler att endast arbeta med nära och kära på andra sidan. Mitt högre syfte är även att skingra rädsla hos andra så att de själva kan väcka sitt mediumskap. Men jag tar rådet från andra medium och låter mitt mediumskap "unfold" dvs visa mig vad nästa steg är när det är tid. Just nu är jag dragen till transmediumskap och ska gå en kurs 10 december på Elfving Institute.


Min rekommendation till alla som själva är nyfikna på sitt mediumskap är att etablera ett starkt band till ert "Team" dels i andevärlden med era nära och kära som vill hjälpa er plus era guider. Vissa menar att man har en huvudguide och helpers. På sistone har en ny guide uppenbarat sig för mig som vill arbeta med healing genom mig. Javisst låter det konstigt? Men helt naturligt faktiskt. Under några sittningar har jag kunnat se mer tydligt om man har haft vissa problem inom olika områden i kroppen. Jag "hör" liksom saker nu sedan denna nya guide började hjälpa till. Superhäftigt är det. Jag sitter just nu med en galet tjock bok om kinesisk medicin där jag blir guidad att öppna vissa sidor för att lära mig grejer. Jag fattar att för er som inte har påbörjat er mediala bana låter det här riktigt weird liksom. Men vänta ni bara tills ni själv börjar så ska ni få se på mirakel!!! Å roligt är det. Är inte rädd en endaste sekund. Det är viktigt att ni hittar en handledare/lärare som hjälper er att överkomma era rädslor för "andra sidan". (Viktigt här att påpeka är att vi medium aldrig ger medicinsk rådgivning utan där är ni hänvisade till era läkare.)


Jag har fått förfrågan från många nyfikna att ha fler sammanhang där vi kan ses i cirkel, kanske både digitalt och på plats för att få lite hjälp med utvecklingen. Håll utkik på hemsidan ninamarianne.com. Nästa inplanerade workshop är en halvdag i Gävle den 3 december på fina My Sangha Shala. (Gävle är min hemstad men jag bor i Stockholm, Tyresö). Jag har också lite mer intima små cirklar på HEALsthlm då och då där inte lika många får plats så då får man vara snabb att anmäla sig. Jag brukar också lotta ut en plats varje gång på social media om man anmäler sig till nyhetsbrev/blogg.


Kram på er käraste medmänniskor och jag menar det av hela mitt hjärta att jag älskar er så innerligt för att ni är just ni!


Nina Marianne

Instagram: mediumninamarianne

Facebook: mediumninamarianne

Hemsida: www.ninamarianne.com

Commentaires


bottom of page