top of page

Tiden är nu.Du vet vem du är. Under så många år har du väntat och funderat hur det skulle vara att utveckla din andliga sida eller din mediala sida. Det skaver att inte vara autentisk. Att stänga ner en naturlig del av dig själv, som att du lever med ditt halva jag. Under hela ditt liv har du ordnat in dig i samhällets fyra hörn för att det är så man gör. Men det skrikande hjärtat om att få vara Du försvinner inte ändå. Praktiska överväganden har bromsat din utveckling, om och om igen.


Nu räcker det. Tiden är inne för ditt vackra själv att få slå ut vingarna och flyga. Känn efter om det är sant för dig eftersom bara du vet din sanning. Ingen annan.


Allt går om man vill och nej, du måste inte välja än det ena än det andra. Somliga av oss har kommit hit just för att ha ett "vanligt" jobb och samtidigt arbeta med det andliga på olika vis. Du kan vara "healer" och medium samtidigt som du sätter på dig arbetskläderna och vandrar till fabriken där du jobbar eller till advokatkontoret. Vi är många nu som är "hybrider" och med det menar jag att vi gör både och. På så vis sprider vi kunskap och energier där vi står och går. Naturligtvis ska du välja än det ena eller än det andra om det känns riktigt för dig men jag vet av erfarenhet att man lätt fastnar i det tänket och sedan händer ingenting. Det kan ta lite tid att ställa om kropp och sinne ibland bara. Om jag har suttit med ett komplicerat affärsavtal på engelska kan jag behöva samla ihop mina energier och sitta i min kraft innan jag har en sittning eller en gruppövning inom det andliga. Jag "stänger också ner" ande-kontakt direkt efter en sittning. Annars skulle man ju gå runt och vara öppen för intryck från andevärlden jämt och det skulle bli jobbigt tänker jag. Så när jag träffar vänner eller sitter i möten så känner jag inte av någon ande-kontakt. Jag "läser" heller inte av människor hipp som happ utan det görs under en kanalisering när jag har en bokad sittning. Etiskt och riktigt ska det vara. :)


Så tiden är inne för dig att uppfylla dina innersta drömmar och göra dig redo för att vara hela fina du. Tiden är nu och du är efterlängtad. Din födelsedag.


Comments


bottom of page