top of page

Tiden är nu. Budskap från min Guide.Välkommen kära Du. Så länge har du gått och väntat på något. Kärleken inom dig skyr inga gränser. All den inneboende kraft som du har har att ge och få formas sakta under ytan. Så, plötsligt, väcks ett minne inom dig. Alla känslor blandas i en vacker mix av längtan, sorg och kärlek. Du börjar förnimma en dimension så gränslöst kravlös och vacker att du gråter av både lycka och ännu mer längtan. Kan det vara sant? Finns det verkligen något mer än det som din sinnliga invanda blick kan se och höra?

Den kraften är Du i en salig blandning av alltet. Som en liten nod kopplar du samman med ditt högsta bästa jag och alla de underbara själar som finns på andra sidan och på denna sida. Kunskapen grundar sig på en förankring i våra innersta känslor, de slumrande sinnena samt en kärlek så stor att ingenting du tidigare känt eller förstått som människa kan mäta sig med.


Själens fulländande. Du är hemma vackra vackra Du. Välkommen. Vi är alla ett och det Du känner, känner vi.


Medium Nina Marianne: -Ovan beskriver förmodligen den process vi människor går igenom när vi välkomnar vår andra halva, våra högre jag, guider, andevärlden, universum in i våra liv. Den lilla korta texten kanske resonerar med just Dig. Då är det meningen att just Du idag behöver en liten boost att veta att du är på rätt väg. Vi är här för Dig vackra medmäniska. Du är perfekt precis som Du är. Namaste.


På Gång: Medum Nina Marianne, Andlig och medial workshop för att Du ska få vila i ditt högre jag och med din Guide en stund. Ta in vägledning om din Väg tillsammans med likasinnade. Medium Nina Marianne kanaliserar om högre frekvenser samt vår tid Nu. Kvällskurs på Fridhemsgatan 29, Stockholm den 29 december 2023. Anmälan på akademin.net.


Andra kurser om mediumskap och healing samt andliga retreats: akademin.net/kurser på plats samt on-line kurser om att förbättra energierna i hus med Vendela Cederholm. Kurser som kommer: Mediumträning 28 januari i sthlm; April: Lär dig rita och måla de andar som kommer igen! (psychic art med Nina och Berit). Träffa Lisette Stiernefrö (workshop i Tyresö Yogaskola) som läkte ut sin svåra reumatism utan starka mediciner (17 feb 2024).

Comments


bottom of page