top of page

Vad säger ditt andliga team idag?


DU är fulländad. DU är perfekt. Kasta av dig illusionens slöja nu. Det finns ingen separation och "vi och dom" är ett begrepp vi har skapat för att få stanna kvar i de lite tyngre energierna ibland. När du väl har släppt in Din kraft, Ditt andliga team OCH sitter i kraften varje dag. Varje dag. Varje dag. Då händer mirakel och det Du aldrig trodde på innan kommer att visa sig på ett förundrande och vackert vis. När Du sitter i kraften bygger Du Dina egna elektriska impulser och "noder" som låter dig kommunicera med det andliga och även andra människor på en högre nivå. Vi är alla Ett. One. Vad innebär det? Det innebär att universum/The Great Spirit tar hjälp av dig om någon behöver dig just då. Jag har fått information ibland om att kontakta en person för att denne behövde det precis då. Även människor jag inte känner några enstaka tillfällen. Första gången när det kom agerade jag inte ens på det. Jag kände att jag ju inte kunde kontakta någon som jag inte känner och säga att "detta säger mina guider". Men universum dömer inte eller klandrar aldrig oss för att vi inte agerar. Vi har alla fria val. Det slumpade sig så att personen ifråga kontaktade mig! Det visade sig att precis den natten när jag fick till mig informationen så hade personen samma dag eller dagen innan (kommer inte ihåg) varit med om ett uppvaknande och behövde få lite andlig vägledning. Så vad gör guiderna och andarna, jo de letar på någon som kan hjälpa denna underbara själ. WE ARE ALL ONE!


Universe, how can I be of service today? Ibland är det så också att ditt andliga team och universum vill att du ska säga nej till aktiviteter och andras behov. Då tjänar du också universum. För att kunna utföra ditt högre syfte behöver du alltid lyssna inåt först innan du lyssnar på andra. För mig har det inneburit att jag inte ibland kan ge efter för andras behov utan att med kärlek för mig själv behöver jag ta tillvara på min egen energi och kraft för att kunna hjälpa fler där ute. Det har varit både sorgligt och fint för mig att göra denna enorma transformation som jag har gått igenom nu de senaste månaderna. Ni vet också säkert att jag lämnade min advokatbyrå den 1 februari i år för att arbeta ensam just nu. Det var svårt men jag behöver alltid kunna stå för att jag är medium och andlig. Det är min väg.


Den senaste tiden har jag arbetat med konceptet att separationen är en illusion. Jag var fast i en illusion att andra i min bransch tyckte att det skulle vara löjligt att vara medium och advokat. Jag var rädd för att bli hånad. För varje gång vi möter vår största rädsla så frigör vi en enorm kraft som tar oss vidare på vår andliga väg. Nu när jag går på företagsevent så känner jag ofta in vem som också är andlig. Det känns i energierna. Jag har aldrig träffat så många underbara andliga jurister och advokater (och andra som vanligtvis inte går ut med sin andlighet) som de sista månaderna. Mitt andliga team vill att jag ska vara precis där jag är för att sprida andlighet genom frekvens. När jag förstår att vi alla är Ett så drar jag nu till mig likasinnade. Under de sista månaderna har jag alltså jobbat mycket för att få min advokatbyrå att flyta och att förstå att jag inte har valt att sitta på en bergstopp i Tibet i detta liv. Jag valde att kastas in i den vanliga kontorsvärlden med människor som är forskare, företagare, tjänstemän inom tung industri, advokater, läkare etc. Detta är också mitt syfte. Det viktiga är dock att jag tankar mer än jag gör. Alltså tankar energi från likasinnade och mitt andliga team. Som att jag behöver sätta i kontakten för att batteriet inte ska ladda ur. Under möten så känner jag en nyfiken och härlig energi som bara gör mig bättre på det jag gör. Mitt mål är att hitta likasinnade medarbetare som kan arbeta med mig i min advokatfirma. Jag gillar att arbeta med andra. Samtidigt så inväntar jag instruktioner från mitt andliga team om hur jag ska bygga min andliga verksamhet. Det har alltid varit mitt syfte att nå många. Jag är ingen guru och vill aldrig någonsin förhöja mig för då tror jag att det mänskliga egot hoppar in och styr. De som kommer till mig ska själva känna sig kallade för events eller sittningar. Annars är det inte rätt. Då får det ta den tid det tar att bygga den andliga verksamheten helt enkelt. Jag är så tacksam att jag har vågat stå för att jag är medium och att har fina medmänniskor omkring. Så innerligt tacksam.


Events på min hemsida www.ninamarianne.com:

Häringe Slott - Camilla Elfving och jag håller ett andligt retreat på Häringe Slott nu den 27 och 28 maj och jag börjar känna att det blir bubbligt i energin och att när gruppen är satt så kommer instruktionerna. Jag är glad att ha fått med Camilla på detta event för hon är så otroligt duktig att lära ut det hon kan. Mina guider vill jobba med deltagarna om att få den inre kontakten med sina andliga team. Jag känner också att man kommer att skapa ett stort healing space för de som behöver extra healing. Seans ska vi såklart ha också! Där får Camilla vara huvudfokus och jag stödmedium :).


Mitt hem Tyresö 8 juli 2023 - Jag öppnar mitt hem för att de som känner sig kallade ska kunna utveckla sin kraft till att förstå sina högre syften den 8 juli. Vi kommer garanterat att kanalisera och det innebär att många ska kunna få budskap genom medial vägledning genom de andra deltagarna också. Det är så fint att se när en deltagare får känna sin egen storhet och kraft. Det vibrerar liksom runt omkring dem och ibland gråter man...och det är okej. Det som händer ska hända.


Gävle på en sommarö i juli med både yoga och superandlighet! 15 juli men detta ska spikas i dagarna. Det blir ett samarbete med My Sangha Shala.


One cirkel - Första söndagen varje månad. Här känner jag att jag har en kvinna från långt tillbaka i tiden (Engelska Moira tror jag hon menar att hon hette) som arbetar med mig i cirkeln. Det är som att hon är van att hålla cirklar och visar vi hur jag ska arbeta med gruppen som varje gång är drop-in. Jag får till mig slutet av 1800talet och spiritualistiskt medium på traditionellt vis med henne. Alla nivåer är välkomna eftersom om man vill träna ande-kontakt så gör vi det och får man en impuls att kanalisera budskap till gruppen så gör man det. Jag startar alltid med en kanaliserad meditation där basen är healing. Olika varje gång. Då låter jag kanalen flöda bara.


7-8 Oktober: Nära Kryssningen där jag kommer att jobba som medium.


Universe, how can we be of service today? Jag älskar verkligen er och hoppas att ni känner energin flöda genom varje cell i er kropp idag och alltid. Kram.


Medium Nina Marianne (styrelsemedlem i Mediumförbundet)

Boka direkt: Medium Nina Marianne

Yorumlar


bottom of page