top of page

Vi är alla ett (One) - om medium och skeptiker.


Vi är alla ett. We are all one. Japp, like it or not men vi är alla connected typ. Det någon triggar i dig, speglar kanske ett sår som du själv behöver jobba dig igenom. Alltså bara om du själv vill och är redo för det. Gudarna ska veta att jag kan triggas av alla möjliga grejer och uttalanden som folk gör. Tack å bock för det säger jag eftersom det väldigt ofta speglar en läkeprocess i mig. Jag är inte alls särskilt ödmjuk alla gånger utan spyr gärna ut mina åsikter när det blir för mycket och det är helt okej tycker jag så länge jag inte skadar någon. (Även om jag säkerligen uppfattas som dryg-sorry). Bara för att jag gått och blivit medium så har jag inte uppnått någon slags guru-status, vilket jag förresten menar att ingen människa bör få. Vi är alla lärare och elever på samma gång. Mina största lärare har visat sig vara de som tycker precis motsatsen till mig och triggar något i mig.


Absolut, jag gillar inte att känna jobbiga känslor (då skulle dom ju liksom inte vara jobbiga) men här finns de största juvelerna att hämta i form av andliga lärdomar. Det har jag minsann fått lära mig när jag träffar skeptiker som inte vill ta in att energi inte kan dö (lagar om fysik), att människan inte bara dör och förruttnar och upphör att existera. Energin går naturligtvis vidare in i en annan form. Det vet vi medium eftersom vi har personlig erfarenhet av att ha bevittnat detta i möten med bevisledande ande-kontakt. Japp, det är sant för mig och därför "spelar jag inte med" när en skeptiker försöker förlöjliga hela den underbara kontakten med andevärlden. Att intellektualisera bort en fråga är ett bra sätt att försöka vinna ett argument. Herregud, det borde en annan veta som har spenderat större delen av mitt liv att lära mig duktiga intellektuella resonemang som jurist och advokat!! Därför kan jag också se när någon använder "intellektualisering" som ett verktyg för att förringa den sköra och vackra healingen som uppstår när en nära och kära kommer igenom från andra sidan. Ibland får man använda diplomati och ibland måste man markera med släggan att någon som kallar sig skeptiker inte trampar över gränsen. Det är kärlek det, att ta fram kärleks-släggan :) . Att se över sin egen gräns om vad man ska acceptera från en omgivning. Jag gillar att höra hur andra resonerar och ser på saker och ting så länge det är under respektfulla förhållanden.


Jag hyser stor respekt för människor som förklarar att man helt enkelt inte tror på liv efter döden. Var och en måste få ha sin egen åsikt och det är heller inte allas livsväg att ta in något så stort och komplext. Många känner en frid av att få göra sitt dagliga arbete och ta hand om familjen och att inte filosofera så mycket över existentiella frågor. Det måste vi motpoler verkligen ta in och förstå. Respekt för allas unika kroppar och själar.


Upptäckten av vilka förmågor vi har och vad vi kan göra med våra hjärnor och särskilt den högra hjärnhalvan är spännande och vi ska i ett annat inlägg gå in på forskning och mediumskap. Japp, där rök skeptikernas favorit-replik om "vetenskapen-blablabla" (notera, den näbbigt absolut-inte-ödmjuka skrivningen av mig där en stor lärdom uppenbarligen fortfarande har att hämtas in).


Därför är jag så förtjust i att låta mina guider gå in och vägleda en grupp i kanaliserad meditation. Här kliver jag lite åt sidan och tar in sköna frekvenser med total närvaro. Orden flödar och energierna strömmar ut från mig och tillbaka in i mig från alla deltagare i cirkeln. Här kan man förstås bjuda in andevärlden och ge budskap eller bara fokusera på att gruppen ska jobba med sina egna blockeringar genom möten med sina egna guider eller högre jag eller hur man nu väljer det. Genom kanaliseringen jobbar jag med trumma ibland där varje deltagare får en egen trum- ning, frekvens för så leds jag att göra. Här kan deltagare börja gråta, skratta eller bara känna sig upprymda. Eller så blir man lite mer stillsam i sig själv i en tyst inre reflektion. Var och en får känna sig egen kropp och själ. Några kan ha jobbat sig igenom en sorg eller utmattning och känner att man får möta sig själv på ett lite annorlunda vis. Andra kan bli triggade av att inte känna någonting alls. Allt är sant och riktigt för var och en. Alla har en process att gå igenom och jag vill alltid skapa en grupp, cirkel där alla får bara vara trygga. Jag håller energin tillsammans med gruppen. Sedan delar de som vill och känner att det är riktigt. Acceptans av allt som är. Jag älskar människor för alla de unika varelser vi är är. Jag har skickat ut till universum budskapet att de som känner sig nyfikna kommer att hitta mig och då är det meningen. Vi hör alla ihop i energier och kan känna och höra varandra om vi bara lyssnar. Ju mer du lär dig att hantera dina energier desto fler mirakler uppstår kring dig där saker och ting faller på plats när du är i ditt flow.


På gång: Varje torsdagkväll kommer jag att ha sådan kanaliserad mediation i grupp på HEAL (Tomtebogatan 24, Stockholm) från och med mitten på oktober. Jag ska lägga in för bokning på Healsthlm.se/bokadirekt snart. Håll utkik! Även den 3 december 2022 kör jag en eftermiddag i Gävle på My Sangha Shala 13.00-16.00. Den var oerhört uppskattad när vi körde 3 sep i år.


Den 29 oktober och 30 oktober 2022 finns jag och Lena Keren på Harmoni Expo i Solna och under lördagen kl 15 håller jag i en kanaliserad meditation och sedan blir det seans och budskap. Vi finns i monter ab-hallen 11a. Guuuuuuuud så spännande!


Man kan boka sittningar som vanligt digitalt per e-post till mig och på torsdag-eftermiddagar fysiskt på plats på Healsthlm.se/bokadirekt.


Å till alla som undrar hur det blir med min advokatverksamhet så kan ni vara helt lugna. Jag är mer motiverad än någonsin att fortsätta hjälpa mina klienter på ett professionellt vis. Att jag utvecklar min högra hjärnhalva kan bara hjälpa mig att bli ännu skarpare!

Comentários


bottom of page