Nina Marianne Barzey

IMG_1827.jpg

Medium och Advokat

Som jurist har jag ett enormt behov av att få uppleva själv och få ”bevis” på att allt detta är sant. Det känns viktigt för mig att föra fram att man kan få sina egna svar och sanningar från sitt högre jag, sin guide eller änglar. Att man inte kontinuerligt behöver söka svar från ”gurus” eller andra människor, utan istället utveckla sin egen starka kontakt med sig själv. 

 

Med alla egna bevis jag har samlat in där jag själv har fått uppleva alla dessa mirakel, vill jag dela med mig av min mediala utveckling. Jag är diplomerat medium av Elfving Institute och vidareutvecklar mig genom olika kurser och utbildningar. Jag arbetar både med vänster hjärnhalva i mitt arbete som affärsjurist och varvar detta med det mediala arbetet. Det går alldeles utmärkt att göra det!

Min resa

 Äntligen har jag hörsammat mitt kall som jag har känt av sedan barnsben. Det känns både läskigt och otroligt spännande att våga vara den jag är fullt ut.  Att stå i min sanning. 

 

Att vara i  "min kanal" och få både budskap och healing är något jag nog har gjort sedan jag var 4 år som jag kan minnas. Hela livet  har jag utvecklat min andliga sida genom att få informationen direkt från mitt "högre jag" eller "guider", hur man nu väljer att att kalla det. 

 

Under mina 12 år i England studerade jag till att bli motsvarande advokat samtidigt som jag sporadiskt gick på kurs på Psychic College i London och andra roliga föreläsningar om andlighet. Det var en salig blandning av vakna drömmar (lucid dreams) och utom kroppen upplevelser och självklart läste jag hela tiden outtröttligt på om hälsa och andlighet. Sedan kom jag att "stänga ner" mina andliga upplevelser i förmån för min karriär som jurist, solicitor och advokat. Jag hade helt enkelt inte tid med något annat än familj och karriär.


Jag är diplomerat medium med ande-kontakt genom Elfving Institute och Universell Kommunikatör genom Camilla Brolin (fd Hosenfeldt).

sommar brygga.jpg

Följ mig på sociala medier!

  • Instagram
  • Facebook