Konsultationer

Se mina one to one konsultationer nedan. Bokningen sker via ett formulär där du skriver vilken konsultation du önskar samt vilken dag och tid som passar bäst för dig så kan vi boka in en session. Vänligen notera att bokningen måste bekräftas av medium Nina Marianne för att vara giltig. Välkommen!

Kanalisering.jpg

Medial Mix vägledning ca 60 min

Detta är en medial vägledning som är bra om man önskar vägledningn inom ett område i ens liv. Andekontakt kan förekomma men garanteras inte och ingår inte i betalningen utan ges utan konstnad om den kommer. 

 

Digital vägledning: 900kr

 

Vägledning på plats: 1200kr

Meditation.jpg

Kanaliserad meditation

Stärk ditt eget kraftfält och kanske då möta din egen guide. Denna sittning tar ca 60 minuter.

Digital vägledning: 900kr

Vägledning på plats: 1200kr

Sittning med andekontakt 

Detta är en sittning som tar ca 35 minuter där jag förmedlar en nära och kära på andra sidan. Eftersom jag fortfarande övar mitt mediumskap under utbildning så tar jag 500kr för denna sittning fram tills jag får mitt diplom.  

 

Digital sittning: 500kr

Fin himmel.jpg

Digital Intensivkurs- fyra veckor

Tid: Fyra veckor, Söndagar kl 19.00-20.30 online med start söndagen 4 september 2022.

Pris: 1 200 kr inklusive moms för alla 4 veckor.

Varje pass inleds med en medialt vägledd meditation i grupp som handlar om att hitta ditt eget kraftverk, din guide. Därefter delar de som vill i gruppen det man vill dela med de andra och kan ställa frågor där olika ämnen inom det andliga och mediala diskuteras. Passet avslutas med en beskrivning på veckans kommande övning samt där deltagarna delar veckans upplevelser med gruppen (från andra veckan).

 

Först till kvarn gäller och max antal deltagare är 7 personer. Eftersom detta är en kurs där deltagarna skapar en egen unik gruppdynamik behöver man kunna vara med på alla 4 tillfällena (undantaget vid sjukdom).

 

Vem passar denna kurs för? Denna intensivkurs passar för den som känner att man vill stärka sin egen "kanal" med sitt högre jag eller guide. Kanske känner man att det nu är dags att få egna svar och vill lära sig några metoder för detta. Kursledaren är Nina Marianne Barzey och hon tillämpar andlig vägledning när hon gör den kanaliserade vägledda meditationen. Det innebär att hon tar in vad gruppen behöver medialt. Kursen passar också för den som är nyfiken på att utveckla sin egen andlighet och vill vara bland likasinnade.

Åldersgräns är 18 år.

IMG_1670.jpg

Följ mig på sociala medier!

  • Instagram
  • Facebook