top of page

Är du också ett medium? Finns andar?Vad är ett medium? Det är någon som har valt att släppa fram hela sitt jag och ta in information som finns runt omkring oss varje dag. I denna nya tid så väcker fler och fler den naturliga kraften i sig själva. Vissa använder den till att ta emot och ge healing till sig själv och sin familj och bekanta. Andra väljer att lära sig att låta sitt högre jag, guide eller sitt andliga team hjälpa till med den egna utvecklingen. Eller så är du medium på så vis att du förnimmar andevärlden och kanske alltid har gjort det men förstår inte hur du kan vara ett medium.


I mitt liv har jag haft sanndrömmar om folk som dör eller andra händelser som slår in. När jag var yngre kunde jag drömma 2 dagar innan att en släkting kom till mig i vitt och såg ofta yngre ut. Det var en annan energi än när man bara drömmer. Det var en hög lycklig energi i själva meddelandet. Två dagar senare gick de bort. Även 2 dagar innan Estonia sjönk (ni som kommer ihåg det) hade jag en konstig dröm att jag simmade omkring i havet och skulle hjälpa folk. Som att jag jobbade nattskift typ. När jag vaknade kände jag att jag hade "misslyckats" men med vad det var förstod jag inte. När jag sedan 3 dagar senare såg på TV om det som hade hänt natten innan med Estonias förlisning så kopplade jag ihop vad som hade hänt. Ett medium i England i Oxford förutspådde att jag skulle bli medium men att jag skulle uppleva det som att var tvungen att "go over the hill and around the mountains to get there". Då var jag ca 23 år och hade jag vetat att det skulle ta ytterligare 26 år innan jag släppte in andevärlden så hade jag ju fått dåndimpen! Jo, jo, nog tog det tid alltid innan jag beslutade mig för att släppa in andevärlden. Guider och att kanalisera budskap har jag i och för sig gjort sedan 20-årsåldern och har massor av skrivna kanaliseringar och inspelade ljudfiler om denna underbara tid som skulle komma när vi ljusarbetare skulle vakna till på riktigt och finnas där för andra vackra själar. Den andliga utvecklingen har nog alltid varit igång.


Så det roliga är att när jag satte igång när jag var 49 år med att släppa in andevärlden så var det på första kursen som de stegade in i mitt liv och har inte avvikit sedan dess! Eftersom jag hela livet har tryckt mer mina tankar på att arbeta som medium och släppa in andevärlden hade jag ingen aning om hur underbart sjungande och bubbliga energier andevärlden har. De kommer alltid med en helande frekvens för mig och jag liksom är en del av helandet när jag förmedlar budskap. I 49 år var jag livrädd för andevärlden och inbillade mig att man inte skulle kunna "stoppa dem" och att man kunde "bli tokig" eller få en massa "spöken" efter sig som vägrade lämna. Men över en natt så förändrades hela mitt liv till det bättre. Jag började förstå att jag har denna underbara förmåga som kan hjälpa andra och faktiskt mig själv att vara lugn och harmonisk. Dock, vill jag här uppmana Dig som känner ett "kall" till detta att hitta din utbildning och mentorer för den personliga utvecklingen som följer är härlig men intensiv. Du behöver ha folk omkring dig som själva förstår vad du går igenom. Somliga av oss är väldigt öppna också när vi sätter igång och bjuder in andevärlden bara för att det är kul. Min mentor då, Camilla Elfving, förklarade att det är viktigt att sätta dina egna "regler" så att du bara tillåter andevärlden att komma igenom när du jobbar och övar. Dessutom så verkar jag bara ha en radar för kärleksfulla energier och nära och kära på andra sidan för jag kan bokstavligen gå in i vilket "spökhus" som helst (alltså som folk har sagt ska vara spökiga) och bara plocka upp de kärleksfulla energierna som liksom rensar och helar. Kanske är det så att jag helt enkelt bara är ämnad för att "rensa" bort stagnerande energier och direkt ta in det kärleksfulla frekvenserna och helande guider. Jag menar, det är nog så jag har satt mina regler att inte hålla på och tjafsa med en massa griniga andar liksom!? :) Sedan är jag också otålig till min natur och vill ha resultat snabbt.


Ni som har läst så här långt ska ha en eloge. Jag blir så ivrig för jag känner också att mina guider bara vill hjälpa andra medmänniskor nu att förstå att man inte bara är en vandrande vänster hjärnhalva utan att man naturligt i sin eteriska kropp har självklara slumrande förmågor. Om några år kan jag hoppas att att människan byter ut fredagsvinet mot att naturligt öka sin energi genom mediala övningar. Herregud, vilken spännande tid!!!! (Jag är inte emot vin utan mer att man inte bara ska söka sig till alkohol eller droger för den delen när man naturligt kan få en bubblande energi.)


På Gång: Super Nova Mediumutbildning tillgänglig för alla oavsett var man bor och ingen klumpsumma. Man betalar bara först 2900kr ink moms för 3 månader on-line handledning varannan söndag en och en halv timme. Andlig och medial hand-ledning på djupet. Samt bokar de kurser man är redo att göra på akademin.net i samråd med oss. Vendela Cederholm och jag startar 14 januari med de som redan nu har anmält sig. Eftersom utbildningen är individanpassad så kan man börja vid olika tillfällen. Era andliga team har oftast en bra plan och det första vi vill lära er är att förstå hur ni sitter i kraften och får spirituell vägledning.


Läs mer på akademin.net och om ni är intresserade så mejla på info@akademin.net

Kramar! Medium Nina Marianne Lyssna också på poddarna ninjapodden och Uppvaket där jag berättar lite mer om mediumskap och sånt.

Comentários


bottom of page