top of page

Den nya tiden


Vi lever i en spännande tid där allt är möjligt. Rädslans mörker skingras av det vackra ljus som är Du. För många av oss visste vi redan när vi var små att vi skulle komma att gå en annorlunda väg för att det helt enkelt var meningen. Under lång tid har vi förberett oss för att få vara HEL. Jag kallar oss ljusarbetare men det är lika riktigt att vi också jobbar med motpolen till ljuset. För utan det ena finns inte det andra. Båda är lika viktiga. Men allt kommer från kärlek menar jag. Därför kan vi vara trygga i vår andliga utveckling.


När jag var liten och under hela mitt liv har jag haft ett vetande att vi lever en tid på jorden för att sedan reinkarnera. Vi är ljussjälar med en mänsklig erfarenhet. Detta är naturligtvis bara min egen åsikt och jag vill inte pracka på någon annan det jag känner är riktigt för mig. Förr fanns det några som var medium och andliga och man talade om att de var "speciella". Idag är vi mitt uppe i evolutionen, den nya tiden med fler och fler som upptäcker den andra hälften av att vara människa! Vänster och höger hjärnhalva, yin och yang eller maskulint och feminint som man ofta beskriver det. För varför ska vi gå och stänga av en helt naturlig del av vår kropp, sinne och själ bara för att "passa in"? Människan utvecklas genom evolution hela tiden och alla utvecklas på olika vis. Är jorden platt eller rund? Hade man valt att leva kvar i gamla teorier så hade vi fortfarande tänkt att jorden är platt. Ofta är det några modiga människor som går i bräschen för att driva igenom evolution. Att våga bli förlöjligad eller ifrågasatt och till och med utfryst. Jag är så innerligt tacksam för alla modiga människor som har gått före mig och vågat ta plats i sin andlighet och medialitet.


Jag har självt fått uppleva detta och har valt att stå ännu starkare i mitt kall. Ofta kan man bli ifrågasatt genom den klassiska: "Jo, men JAG tycker det är fantastiskt att du är medium, men andra i branschen kanske inte tycker det så var försiktig. Kanske ska du upphöra med detta..." Det är till och med så att man har försökt att genom förtäckta hot få mig att upphöra med det jag gör. Här vill jag då först å ödmjukaste tacka dessa människor. På riktigt. De blev mina lärare som triggade vidare min egen utveckling. När min egen frustration hade skingrat sig så förstod jag ju att mitt högre syfte handlar om att just bemöta sådant här för att jag i min tur ska kunna hjälpa andra exempelvis akademiker som får uppleva liknande. Jag är inte ensam. Att då och då känna som att man går igenom en emotionell skärseld kan få vara befriande. Man liksom får stå öga mot öga med sina egna rädslor med trumfkortet på hand, TILLIT. Oavsett hur mycket det stormar kring mig så är jag hållen. Jag är trygg. Jag är kärlek.


Så om Du upplever något liknande så finns jag här för dig.


Slutligen vill jag tacka just Dig för att du har läst detta och kanske känt något. Genom våra känslor höjer vi våra frekvenser och kan använda gåvor som kanalisering, kommunicera med älskade nära och kära på andra sidan etc.


Förutom att jag har workshops på lördag nu den 13 Januari 2023 i Älta (Tyresö Yogacenter) Stockholm samt den 18 februari 2023 i Gävle så ska jag arrangera ett event på Hälsans Hus som kommer att innehålla seans, kanalisering, inspirerat tal samt ett genuint sammanhang där vi lär av varandra. För detta kommer jag att försöka hålla priset på en skälig nivå så att så många som möjligt kan vara med.


Den nya tiden är här och vi ska lära från varandra i olika sammanhang.


Hemsida för att boka workshop i Älta nu på lördag med yoga och andlig utveckling (Minna Fahlström kör yoga):


www.tyresoyogacenter.se (under Andligt/Spirituellt)

www.ninamarianne.com (under Events)


Tack för att just Du finns!


Nina Marianne

Comments


bottom of page