top of page

Välkommen till min blogg om mediumskap och andlighet!

Uppdaterat: 12 feb. 2022Vem är jag?


Jag heter Nina Marianne och jobbar som advokat och har en egen liten advokatbyrå med fokus inom affärsjuridik. Så lagom till jag fyller 50 i år har jag beslutat mig för att öppet dela med mig av mina erfarenheter av andlighet och mediumskap. Jag har påbörjat min 2-åriga medium-utbildning hos Camilla Elfving, vid sidan av mitt advokatyrke. Forskning ligger mig varmt om hjärtat och min intention är att ta reda på mer om den vetenskap som kan ligga till grund för mediumskap och spiritualism. Min tanke med denna blogg är att skriva om egna erfarenheter varvat med den forskning jag läser.

Vem kan vilja läsa den här bloggen?

De som är nyfikna på mediumskap och vad det innebär att ta kontakt med andevärlden kan nog vilja följa mina inlägg. Jag har själv blivit hjälpt av andra medium som skriver om ämnet. Skillnaden är väl här att jag håller på att lära mig och då är frågorna rätt basala så som hur ande-kontakt tas och hur det känns i kroppen; vad innebär det när de ställer upp sig på olika sidor om den jag sitter med och fungerar det spegelvänt när man har en digital sittning med en skärm framför sig? Jag har dock jobbat längre med mina "guider" där information hämtas från det "högre jaget" och det vill jag så klart berätta om också. Dessutom är vi alla andliga varelser med olika behov. Här tror jag att det är fler som kanske upplever en saknad till något högre men man kanske inte vet vad det är. Var och en behöver hitta sin egen andliga väg och vad som är rätt, det vet man bara själv. Då kan det hjälpa att lära sig mer om hur man kan ta kontakt med sina guider eller högre jag (eller hur man nu vill kalla det). Det är viktigt att gå sin egen väg. Den unika väg som är rätt för just dig.

Comentarios


bottom of page