top of page

Ditt hjärta i själen kallar Dig


När vi är hela och känner att vi är ett med alltet så strålar vi i vår sanningsfrekvens. Vi attraherar då händelser och människor som är menade på vår väg. Vi är i ett flow. Så kändes det för mig när jag äntligen bejakade min andliga närvaro. När kroppen sammanstrålar med min själ i vacker symfoni så hittar jag hem, in i den innersta kärnan av det som är Jag.


Vem är du när du är både din kropp och själ i Ett? Kanske lever du redan din högsta dröm, din själs åtrå? Eller känner du att det finns pusselbitar som ska falla på plats?


Alla har vi olika högre syften med våra liv och vi är ämnade att göra olika saker. Men det vi har gemensamt är att komma ihåg vilka vi är. När själen väljer en kropp att födas in i uppstår den stora glömskan för att skydda oss från att bli splittrade och för att kunna skapa ett stadigt och fint liv här på jorden i denna kropp. Många av oss har känt detta sedan barnsben och utvecklat våra sinnen genom vakna drömmar (lucid dreams) och kanske utom kroppen upplevelser. Nej. Det är inget hokus pokus min vän utan detta finns det mycket forskning på även i vetenskapsvärlden. Ni som vill läsa på kan gå in på bland annat Winbridge Research Center och läsa om hur det forskas på medium och lucid dreams (https://www.windbridge.org/). I vakna drömmar kan man lära sig att vakna upp i drömmen och styra sin dröm så att man får göra det man vill när man sover! I forskningsresultat menar man att detta kan ge en stark healing och ett välbefinnande för de som lär sig detta. Att vara Super lucid innebär att man har utvecklat detta till en hög och liter mer avancerad nivå enligt forskning. Enligt Adrian Parker (2012) kunde 80% av de som man forskade på uppge att de hade haft en vaken dröm (se mer på Winbridge-studie i Göteborg). När jag var liten var jag (också) lite busig och valde att skapa en miljö med en massa godisaffärer som jag kunder gå in i och äta precis vad jag ville. Lakrits av alla dess sorter blev det!


Evolution min vän är vad som tar oss vidare. Vi utvecklar våra hjärnor hela tiden och det många ser som ett "uppvaknande" handlar ofta om att lura vänster hjärnhalva att slappna av så att vi vågar tro på det vi får till oss i höger hjärnhalva som går ut "i kanalen" menar jag. Varför nöja sig med att leva som man alltid har gjort och vara skeptiker? Visst, man ska inte tro på allt man hör och ser.....men jag menar att bara stänga av denna fantastiska kraft och förmåga de allra flesta av oss har...varför liksom? Mitt innersta hjärta har alltid vetat sedan jag var väldigt liten att min tid att få blomma ut och på så vis hjälpa andra sökande medmänniskor skulle komma. Mirakel och magi är sant. Det existerar. Men för att utveckla sig som medium att lära sig kanalisera visdom från sitt högre jag eller från guider krävs också både disciplin och en enorm vilja som kan flytta berg. Vänster hjärnhalva är fantastisk och logisk och alldeles underbar....MEN sätter käppar i hjulet för när du ska ta in en andekontakt. Här behöver man "tona" in sig på en annan frekvens och det gör nog jag genom höger hjärnhalva tror jag.


Om någon inte kan höra kanske på grund av att personen i fråga är döv, hur ska du då kunna övertala den personen om att du hör ett specifikt musikstycke? Hur ska personen som är döv kunna forska på om musikstycket finns om den själv inte kan höra. Jo, öppenhet och nyfikenhet där vi lär av varandra är nyckeln. Det måste också finnas resurser för att kunna forska dvs forskningsmedel. Forskning och utveckling är underbart och det är min intention att föra fram den fina forskning som finns inom mediumskap och healing. Kanske kommer det mycket mer om detta i min bok som jag planerar med mina guider, mitt andliga team och mitt högre jag :).


Vill du utveckla dina själsliga mål i en trygg miljö med en lite mindre skara? Då kan jag rekommendera min andliga workshop den 8 juli här i mitt hem i Tyresö. Den 15 juli har jag en andlig workshop med My Sangha Yogaskola och Marie Hansson på en sommarö som ägs av Inka Wennerberg. Jag har också nu på söndag en digital One cirkel där kan hjälper er in i ert högre medvetande genom en andligt vägledd meditation åtföljt av lite skojiga mediala övningar eller seans med ande-kontakt. Läs mer på www.ninamarianne.com/events


Jag har ofta kampanjer med kraftigt reducerade priser och erbjuder gratisgrejer lite titt som tätt så gå in på hemsidan och skriv upp dig på att få nyhetsbrev som oftast är bloggar med matnyttig information. Man kan också boka sittningar på bokadirekt och då söker man på Mediumninamarianne

FB och Instagram: mediumninamarianne

Comentários


bottom of page