top of page

Ett Är senare med andevÀrlden.


Livet med andevÀrlden Àr sÄ naturligt och okonstlat. SÄ sjÀlvklart. För ett Är sedan blev jag kallad att fortsÀtta utveckla den mediala sidan som innebÀr andekontakt dvs kontakt med nÀra och kÀra pÄ andra sidan. "Nymedial" Àr jag inte eftersom jag sedan barnsben har varit medial. Skillnaden nu Àr att jag genom medium-utbildningen har fÄtt lÀra mig mer om andevÀrlden och utvecklat mitt eget "sprÄk" med dem. Jag har gÄtt kurser, lÀst och lyssnat pÄ ett 50-tal böcker om mediumskap, övat i kursseanser, gjort massor av sittningar och regelbundet varje vecka deltagit i andecirkel med andra underbara mediala mÀnniskor. Om jag har haft ett uppehÄll med sittningar sÄ har min "andemuskel" direkt veknat lite och dÀrför har jag legat i helt enkelt. Jag menar att, trots att jag under flera Är haft mediala vÀgledningar (utan andekontakt) och aktivt kanaliserat (mina guider) sedan Ätminstone 2012 (genom automatskrift och muntliga kanaliseringar bÄde utan och med trans), sÄ kunde jag inte ligga pÄ latsidan med att lÀra mig att hÄlla sittningar med andekontakt, sÀtta pÄ och stÀnga av liksom. Jag sitter ocksÄ i kraften varje dag dÀr jag ofta fÄr vÀgledning mest frÄn mitt högre jag och/eller team. Det Àr konkreta svar som jag inte alltid sjÀlv först tror pÄ för att sedan bli motbevisad att det blev sÄ. Jag ber att fÄ hjÀlp och en person dyker plötsligt upp och erbjuder hjÀlp i nÄgon frÄga jag undrat över.


Den största utvecklingen och det allra svÄraste var att möta mig sjÀlv fullt ut. NÀr det gÄr bra i en sittning Àr det lÀttare men inte sÄ kul dÀr andevÀrlden inte har varit sÄ starka i sina budskap. Möta mitt hejdundrande elefantego som blev bestört nÀr andevÀrlden inte genast gav mig bilder eller kÀnslor tex som kunde övertyga om deras existens. Inte en lÀtt match kan jag sÀga! Men, sÄ smÄningom vÀxte hon fram, min kÀraste vÀn av alla, TILLIT. Jag mÄste lita pÄ att det blir som det blir. Det enda jag kan göra Àr att göra mitt bÀsta och se till att förutsÀttningarna Àr bra. Ok, ibland försvinner hon TILLIT för att sedan sluta upp vid min sida igen.


Det Àr inte alltid lÀtt för mig att förklara för vÀnner och bekanta (som inte Àr medium) alla de mirakel vi fÄr uppleva som medium. Det Àr sÄ vackert och Àrligt den kÀrlek som genomströmmar i form av frekvenser i en sittning dÀr en medmÀnniska förstÄr att hennes son eller far som just gÄtt bort bara har lÀmnat sin fysiska kropp men bestÄr som energi och Àr kÀrlek. Healing pÄ alla plan. HUR ska jag kunna förklara det för nÄgon som inte har fÄtt uppleva detta? Sorgen mÄste fÄ vara dÀr för det Àr en del av att vara mÀnniska. Vetskapen om att livet pÄ annat vis gÄr vidare Àr sÄ stort men samtidigt sÄ abstrakt. NÀr jag nu Àntligen har förstÄtt att jag inte blir "stenad eller brÀnd pÄ bÄl" för att vara jag i hela min sanning sÄ fattar jag Àntligen begreppet "medveten nÀrvaro" och vÄgar uppfylla mitt högsta syfte. Jag kÀnner en sÄdan kÀrlek för oss mÀnniskor och det vi gÄr igenom som "jordebor". Om jag kan hjÀlpa andra att vÄga hitta sin egen sanning och stÄ stark i den sÄ vill jag göra det. Det Àr mitt kall. Att stÄ stark för andra och med andra. Att vara dÀr för andra sÄ som alla jordÀnglar som hjÀlpt mig att vÄga vara jag och slÀppa gamla trÄkiga utspelade rÀdslor. Tusen tack riktar jag till er alla gamla vÀnner och nya vÀnner och andra medium som gÄr före och visar vÀgen! Med medium menar jag alla som Àr mediala oavsett om man har andekontakt eller inte. Jag har ocksÄ en oerhört fin familj och slÀkt pÄ jorden och pÄ andra sidan som stöttar mig.


Nu Àr skiftet mellan att arbeta med juridik för att sedan hÄlla en sittning inte lika svÄrt och ovant. I början var det som att vara nykÀr varje gÄng jag hade en sittning och tanken dÄ att sÀtta mig med ett kommersiellt avtal kÀndes som en avgrund. Mina guider försÀkrade mig tÄlmodigt under hela processen att det kommer att gÄ bra och att jag blir bÀttre och bÀttre att skifta. SÄ klart blev det sÄ. Eftersom jag kan gÄ rÀtt högt i energier under en sittning sÄ Àr det grundande och balanserande att fÄ sjunka in i juridikens vÀrld. Jag har haft en underbar workshop i GÀvle pÄ My Sangha Shala dÀr jag kanaliserade hela meditationen och körde lite trumma med olika trumslag för var och en. Tydligen Àr det frekvenser som upplevs som helande och avslappande. Jag behöver sÀllan gÄ in i vÀnster hjÀrnhalva och planera och rÀkna ut hur en workshop ska hÄllas. Det Àr jag tacksam för dÄ det juridiska arbetet sker i den vÀnstra hjÀrnhalvan. Lördagens workshop blev kanaliserad först fredagskvÀllen innan med musik och tema, inget annat. Resten kom under lördagen. Underbart frigörande för vÄra deltagare....eh och mig.


Det var alltid meningen att det skulle bli sÄ hÀr. Jag svarade pÄ mitt kall förra sommaren nÀr jag genomgick nÄgon slags egen "kurs med handledare" i vad jag tror var liknande Shamansk healing. En dag under en trumresa fick jag exempelvis en stor svart orm som symbol för den transformation jag skulle komma att göra. Dag tvÄ efter denna meditation/trumresa möttes jag av en stor svart orm i skogen utanför. Sedan kom en trollslÀnda i nÀsta trumresa...och jodÄ dag 2 eller 3 dÀrefter satte sig en trollslÀnda pÄ min fot. SÄdÀr höll det pÄ tills jag blev guidad att helt sonika ringa Camilla Elfving och tjata till mig en plats pÄ en kurs trots att kursen var fullbokad. Fyra dagar senare gick jag första mediumkursen och direkt upplevde jag ande-kontakt pÄ ett kÀrleksfullt och kontrollerat vis. Min rÀdsla byttes ut till nyfikenhet och pÄ den vÀgen hittade jag hem.


Idag dÄ? Jag arbetar bÄde som medium och som advokat. I oktober kan man boka sittningar med mig torsdageftermiddagar pÄ HEALsthlm, Tomtebogatan 24 i Stockholm. Den 30 september hÄller vi (ett gÀng övande medier) en övningsseans för första gÄngen och det Àr pirrigt men spÀnnande (se mer pÄ Yvonne Ackermanns hemsida och FB). Den 3 december 2022 hÄller jag en till andlig workshop i GÀvle. PÄ torsdagkvÀllar kan man dessutom boka drop-in via HEALsthlm.se för meditationscirkel med kanaliserad meditation plus gemensamma reflektioner. Den feed-back jag har fÄtt Àr att mÄnga likasinnade vill trÀffas i ett sammanhang. Dessutom sÄ kan man vara rutinerat medium och ÀndÄ kÀnna att man vill utveckla sin egen "kanal" och vÀgledning. Tanken Àr att vi ska vara högst 8 personer samt att man fÄr boka och betala en mindre summa minst 24h timmar innan sÄ att jag ser hur mÄnga vi blir varje gÄng. Det Àr roligt att arbeta med andra ljusarbetare och att kanske hjÀlpa dem att komma ihÄg nÄgon del av sin livsplan.


Sirius, min favoritstjÀrna, lyser starkare Àn nÄgonsin och leder oss in i en Ny Tid av ren kÀrlek och hÀrliga frekvenser varvat med ett Àrligt möte med oss sjÀlva. Ljus och kÀrlek varvat med att möta vÄra skuggsidor, sÄ vackert och jobbigt pÄ samma gÄng. Lycka till och kom ihÄg att du inte Àr ensam och tillsammans Àr vi starka.


Kom gÀrna och trÀffa mig pÄ Harmoni Expo den 29 och 30 oktober 2022!


För mer information om events: www.ninamarianne.com/Events och www.HEALsthlm.se

bottom of page