top of page

Hur skräckspridning hindrar människor från att upptäcka sin sanna natur.

Uppdaterat: 18 feb. 2022Om du frågar hundra medier om det finns ett behov av att "rädda" jordbundna spöken genom att leda dem in i ljuset, kan du få 100 olika svar. Vi har alla matats med TV-program som visar "onda andar" som i all evighet strövar omkring i slottssalar och ja, vanliga hem. Behöver de räddas och, i själva verket, existerar de ens?

Fram till nyligen var jag övertygad om att rastlösa själar behövde räddas av oss människor. (Japp, jag trodde det.) Nu är jag inte alls övertygad. Jag tror faktiskt inte att det finns jordbundna själar som inte kan hitta hem. Goda nyheter för alla oss som i hemlighet har varit rädda för att sova i slott och andra möjliga hemsökta territorier! Detta ämne diskuterades grundligt i vår senaste mediumkurs där vi förhoppningsvis en gång för alla begravde de gamla skräckdemonerna. Olika fenomen, som till exempel "cellminnen" av tidigare händelser kan ibland kännas av någon som är mycket känslig. Människor som är oroliga kan också i sina sinnen skapa en känsla av negativitet som kan verka som om en negativ ande dröjer sig kvar. Jag tror dock på att att våra nära och kära på andra sidan kanske ibland bara vill kommunicera och att det kan kännas av en känslig person. När träningen startar försvinner normalt rädslan och du kommer att förstå din mediala sida bättre. Du sätter även dina egna "regler" för hur kommunikationen ska gå till.

Men hur är det med dessa händelser där föremål flyttas runt i bostäder? Jo, även om ingen egentligen har alla fakta, kan en annan rimlig anledning till detta vara telekinesi där objekt kan påverkas av en människas egna energier (vilket naturligtvis också är konstigt).Därför bör vi vara försiktiga med att dra slutsatser om rastlösa själar som behöver räddning av oss människor. Dessutom hjälper det ingen att vara rädd. Om det finns en rädsla för andar och "onda" energier, kan det hindra en person från att fortsätta lära sig och träna. Många människor där ute har denna fantastiska gåva som de aldrig kommer att lära känna. Varför? Av den enkla anledningen att de är rädda för det. Vi behöver höja våra energier över allt detta och skapa en mer öppen atmosfär där ämnet andevärld diskuteras på ett kärleksfullt och förstående sätt.

Ja, ja, jag vet att du älskar dessa TV-program, och det gör jag också! Precis som jag älskar att se thrillers och andra läskiga filmer. Jag är också medveten om det faktum att jag är ett medium under utbildning och att vissa andra utövande medium kanske inte håller med mig, vilket är okej såklart, jag lär mig allt eftersom. För mer information om detta ämne rekommenderar jag att du lyssnar på avsnittet av Mediumpodden som kom ut måndagen den 14 februari 2022.

Ok sov gott i natt!

Comentarios


bottom of page