top of page

Personlig utveckling i mediumskapet


Hur vi än vrider och vänder oss så kommer vi inte ifrån den regelbundna personliga utvecklingen. Det är grunden i all andlighet och mediumskap menar jag. Att arbeta med medial vägledning är något jag älskar att göra och har gjort så i väldigt många år. Skillnaden nu är att jag på min hemsida erbjuder tjänsten också. Det spiritistiska mediumskapet där jag länkar in till andevärlden med nära och kära på andra sidan rivstartade i oktober förra året 2021. Jag blev liksom kallad inom mig och rädslan för vad andra skulle tycka och tänka byttes ut mot ett genuint brinnande kall. Som när jag var liten och funderade över prästyrket (sant!) men gillade inte att man ofta tolkade bibeln så litterärt. Gillade inte heller alla regler kring detta......eh.... så då blev jag advokat. Ok, lite skruvat kan man tycka. Faktum är att jag nu älskar regler och dammiga gamla juridikböcker. Men mediumhjärnan tar mer och mer plats och där är jag helt fri från regler (förutom de etiska reglerna).


Inför en medial vägledning förbereder jag mig cirka 20 minuter innan så att jag verkligen ska kunna ta vägledning från vad jag kallar för "kanalen". Det är som om tiden försvinner och den högfrekventa energin tar över på ett fint vis. Jag behöver verkligen sätta klockan så att jag inte sitter hur länge som helst. En sittning kändes som att den hade varat i 45 minuter när den i själva verket tog 2h! Under den mediala vägledningen kommer ofta sköna healing energier in och jobbar och då ser jag olika färger och energin går in mer i någon form av avslappande trans kanske. Jag litar nu helt och fullt på mitt team av guider som jobbar med mig i denna livsuppgift. Älskar verkligen detta och kontrasten med den underbart fyrkantiga advokatvärlden, så häftigt. Visst var det meningen att jag skulle vänta tills jag var 49 år med att komma ut med detta på det vis jag har. För att vara där jag är idag behövde jag leva mitt liv som jag gjorde. Resa, skaffa familj, bo i annat land i 12 år, komma tillbaka till Gävle, Sverige och arbeta på Sandvik som bolagsjurist för att sedan starta min egen juristbyrå som blev advokatbyrå. Jag har lärt mig hantera tunga energier och lättare energier och självklart har jag gått igenom svåra perioder i livet precis som alla andra.


Andevärlden är älskvärd att arbeta med. Dock har jag under mina mediala sittningar stött på att när andevärlden kommer så har det varit lite si och så med styrkan på länkarna. Nu förstår jag från min handledare att om sittaren kommer för en medial vägledning så är inte ande-kontakt lika viktigt för sittaren och då kan länkarna bli svagare. Detta har lärt mig att nu fråga sittaren om hon eller han önskar ande-kontakt i den mediala sittningen dvs att om någon ande-kontakt känns av att den ska släppas igenom. (En medial vägledning är när någon önskar vägledning om ens liv genom att ett medium sitter i sin mediala kanal.) Annars gör jag också separata sittningar med bara ande-kontakt. Här behöver jag börja öva intensivt igen på det då jag hoppas på diplom i medium-utbildningen i oktober på kursen med Billy Cook och Camilla Elfving. Nästa kurs som jag längtar till är faktiskt redan nästa vecka på Hälsans Hus en hel helg yes!!!


Tillbaka till den personliga utvecklingen. När man sitter i sin egen kraft och kanal så uppstår små mirakel på vägen. Man får till sig vilka mål man har och hur man kan uppnå dem. Jag brukar fråga om alla möjliga saker som hur jag ska äta för att min kropp ska må bra. Eller hur jag bör motionera för att min kropp i denna ålder ska klara av det bäst. Under senaste året har temat varit hur jag ska kunna utöva mitt mediumskap och fortfarande vara advokat. Svaren kommer som på rinnande vatten ibland och andra gånger lite torftigare beroende på dagsform. Ett annat tema har varit hur jag ska förhålla mig till det faktum att saker jag förut tyckte var så roliga inte längre intresserar mig på samma vis. Det är inte så att jag bara tycker om att vara i "det andliga" 24 timmar om dygnet utan jag njuter av livet och livets goda som alla andra. Förut kunde jag dock stänga ner mina behov av andlighet för att jobba till absurdum. Jag kunder gå på fester eller andra tillställningar fast jag egentligen bara behövde tid att vara själv och meditera. Jag hade svårt att säga nej när vänner behövde mig men där jag själv bara behövde ladda batterierna. Jag kunde streck-titta på serier utan att förstå hur det påverkade mig mentalt och andligt.


Så är jag mer självisk eller andlig nu? Både och faktiskt. Min stora läxa som jag förstås fortfarande jobbar med, förmodligen detta liv ut, är att sätta kärleksfulla gränser omkring mig samtidigt som jag hjälper på rätt vis. Jag nämnde tidigare att min "mediumhjärna" nu får större plats. Jag sitter ofta i min egen kanal för att veta vad jag ska skriva i social media på FB och Instagram (mediumninamarianne). Jag är mycket själv i naturen med mina husdjur och i stan där jag, så att säga, går i kraften. Man brukar prata om att "sitta i kraften" men här kan man också "gå i kraften". Kanske är det så intensivt med min egen personliga utveckling och kommunikation med mina guider för att jag är i färd med detta spännande projekt. Ja, vad är det för "projekt" då? Svaren kommer till mig bitvis. Först drog jag igång min resa genom mediumutbildningen, sedan behövde jag möta mina rädslor fullt ut för att kunna blogga. Fas 2 innebar att skapa mina grupper på socialmedia för att kunna hjälpa de människor som kände en dragning till det jag gör. Min roll är att hjälpa andra att väcka sina livsuppgifter och att få till stånd healing genom att människor får möta sina nära och kära på andra sidan. Fas 3 innebar att gå ut med mina tjänster på hemsidan och där behövde jag ännu en gång möta mina rädslor om vad folk ska tycka att jag är både advokat och medium. Jag var otroligt glad att få frågan om att vara med i Mediumpodden och det liksom avgjorde frågan inom mig hur jag skulle ta detta vidare. Denna fas 3 innebär att de människor som behöver någon form av vägledning från mig för att själva finna sin väg kommer att hitta mig och då är det rätt.


Fas 4 då? Där är jag inte ännu och har heller inte fått den vägledningen ännu från mina guider annat än att jag ska skriva en bok som jag "kanaliserar". Här ska mycket till för att synkronisera hur det ska gå till. Jag vet att jag inte logiskt ska "analysera" fram det, utan när det är rätt tid så faller allt på plats, precis som det har gjort hittills.


Slutligen, är det svårt att vara advokat och medium? Egentligen inte för jag har varit jurist sedan 1999 och kan min affärsjuridik. Intresset för att också fortsätta utbilda mig inom juridik och uppdatera min kunskap är fortfarande där. Då vet jag att jag fortfarande har det som kall också. Tror till och med att jag har blivit tuffare som advokat när jag har jobbat så intensivt med min personliga utveckling i själva mediumskapet. Att vara medium eller andliga är en naturlig del av oss som människor. Vi har så mycket mer att utforska om hur vi kan utveckla oss och jag tror att fler känner av detta i denna tidsålder. Alla ska förstås hitta sin egen form av andlighet och alla vill så klart inte bli medium.....även om det är det roligaste som finns! ;)


Tack till alla som tog er tid att läsa detta inlägg. Jag önskar er kärleksfull framgång på er egen väg av mirakel.Σχόλια


bottom of page