top of page

Transformation - en riktig berg och dalbana!


Så du har bett om att få följa ditt kall. Att få vara ett medium, andlig lärare och healer. Du ber universum, gud, alla goda krafter att hjälpa dig med din önskan. Ok, så vad händer sen då?


Sen får du hålla i dig. Resan kanske inte blir så som du hade tänkt dig den.


För att gå din väg behöver du kanske frigöra dig från sådana relationer som inte har varit hälsosamma för dig. Det kan röra sig om vänner (hur fina de än må vara) som förväntar sig att du ska ställa upp och vara den de är vana med att du är. Du har kanske tänjt på dina egna gränser om och om igen för att parera andras behov. Även när du själv har befunnit dig i en svår sits i ditt liv har du kanske tidigare valt att lyssna och ge efter för andras behov istället för att ta hand om dina egna. Du kanske har en jobb-situation där någon eller några personer konstant drar dina energier utan att du tidigare ens har varit medveten om detta. Ja, men om man är en "healer" ska man väl hjälpa alla eller?


Kärlek är att älska dig själv så att du kan älska världen och människor i den. Om du inte tar hand om dina egna behov eller ens känner till att dina behov måste få prioriteras, hur kan du då hjälpa andra?


I mitt eget liv har jag nu gått igenom en tumultartad rensnings-process de sista tre månaderna. Rena rama berg och dalbanan. Idag sitter jag här och funderar vad som hände egentligen. Universum ler och mitt andliga team är mer närvarande än någonsin. Varje dag sitter jag i kraften och känner alla magiska energier omkring mig. Jag vet vad mina nästa steg är är. Å andra sidan vet jag inte alls. Men jag övar på TILLIT. TRUST. Att vara medium och andlig lärare (och elev på samma gång) innebär att följa mitt inre, mitt högre jag och leva som jag lär. Det har varit en salig resa av smärta, ilska, sorg och upplyftande eufori. Nu är det lugnt och fridfullt igen. Jag har nyss lämnat mitt tidigare arbete där jag var ansvarig för flera underbara människor och här finns en sorg kvar men den utbyts pö om pö med frid.


Att vara medium och gå ut publikt med att du arbetar som medium vid sidan av ditt andra arbete kommer förmodligen även för dig att innebära att det skaver hos människor som inte är redo för det nya, den fria själen. Är du redo att ta de stegen nu i ditt liv? Du känner själv när du är redo.


I mitt hjärta fanns bara lycka och längtan att få vara jag. Äntligen. Inte en endaste människa i världen eller väsen för den delen kan någonsin stoppa mitt medium-kall. Jag har upptäckt en styrka inom mig som kan flytta berg. Den kan jag nu använda för att stötta andra genom deras resa. Ironiskt nog har jag nu blivit ännu bättre jurist med den inre styrka jag återfunnit. Samtidigt har jag också hittat tillbaka till mitt kall på riktigt där jag nu kan arbeta som både jurist och andlig lärare och medium på MINA villkor. De relationer som inte var hälsosamma har även de förändrats i denna underbart jobbiga intensiva Transformation. Jag misstänker dock att transformationen kommer och går och är en evig bästis i våra liv. En sådan där kompis som är riktigt nära och stöttar för att sedan gå sin väg några år. När nästa transformation är på gång så kommer kompisen tillbaka liksom.


Är du fri? Vill du vara fri? Är du redo för det? Vad innebär det för dig att vara fri?


Vi älskar er. Alltid.


På gång i februari:

-Idag 4 februari kl 13-17, Andlig workshop och Yoga med Minna och mig på Tyresö Yogacenter.

-Imorgon 5 februari l3-15 Seans på Vattumannen (!) med mig och Alexandra där våra andliga team kommer att bada er i kärlek. :)

-Imorgon 5 februari kl 18 digital One-cirkel med mig och de som känner sig kallade och har anmält sig.

-Andlig workshop Gävle My Sangha Shala kl 13-16 den 18 februari 2023.

-Andlig workshop med yoga, Minna och jag 13-17 den 25 februari.


Man kan läsa mer på www.ninamarianne.com eller på hemsidorna för respektive yoga center

Följ mig på FB och instagram också gärna: mediumninamarianne
Comentários


bottom of page