top of page

Vakna drömmar med seansträning och husrensning eller healing?Virvelvind - De här sista tre månaderna i mitt liv har varit som en virvelvind. Det började med att jag regelbundet uttryckte att jag ville få hjälp från mitt andliga team med att bli fri från betungande energier i mitt liv så att jag kunde utvecklas snabbare i min andlighet. Energier, relationer, situationer som inte var bra för mitt högsta och bästa syfte. På engelska uttryckte jag det så här: "Please release me from negative energier encroaching upon me which are not in line with my highest purpose". Detta gjorde jag redan juni 2022. Oboy, hösten 2022 hände det grejer kan jag lova. Idag, jobbar jag i min nya advokatverksamhet helt ensam. Njae det är jag och hunden Lewis så klart. Jag lämnade det gamla fina gänget för att börja om på ny kula. Som en vagabond, behöver jag få vara fri från krav från omvärlden som inte stöttar mina högsta andliga syften. En annan helt ny situation som har uppstått är att jag inte är lika medgörlig och anpassningsbar som tidigare. Jag säger ofta nej till aktiviteter och möten. Är inte längre den där vännen som gör avkall på sina egna behov för att stötta vänner i ur och skur. Det är lite ovanligt att vänja mig med den nya "själviska" situationen och jag rensar rensar och rensar om och om igen. Dock förstår jag att när man hjälper människor och andevärlden genom sittningar och workshops så behöver jag bygga kraften oftare mellan varven. För att inte tala om den kraft det går åt att vara entreprenör och advokat.


Andlig lärare - Vadan detta nu då kan ni tänka? Varje dag får jag vägledning från mitt andliga team. Det kommer tydliga tecken på var jag behöver vara och hur jag ska göra detta. Ett tag blev jag lite orolig att min utveckling som medium kanske stannade av då det blev ett uppehåll i sittningar under januari och februari-månad. Istället behövde jag fokusera på att bygga min advokatverksamhet och har flyttat in i ett nytt fint kontor på Nybrogatan 34, sthlm för detta. Det känns så roligt att också få äran att vara entreprenör och advokat. Tiden har inte räckt till för att ha många sittningar helt enkelt. Men nu har jag förstått att andevärlden och mitt team är mycket finurliga med att utveckla mig. Jorå, för på nätterna har jag nu vakna sköna healing-drömmar där man liksom tränar mig på att hålla seanser och att ge healing till platser! Det är sant! Häromnatten stod jag framför en grupp människor med en ledare som instruerade mig om att bli bättre på att ta in bevisledande budskap. Vi var en grupp som kände varandra. Som att vi ofta ses. Det kändes tryggt och välbekant. Mitt högsta syfte är att vara andlig vägvisare och mediumskapet är ett ben på den vägen. Healing genomsyrar allt vi gör som medium och är huvudsyftet. Jag älskar att hålla andliga workshops där det händer grejer i deltagarna. Kontakta mig gärna om ni har någon skön lokal som ni önskar att jag håller mina kanaliserade workshops och mediala övningar.


Husrensning eller healing? - Förra helgen fick jag uppleva hur det kändes att transformera stagnerande energier på en herrgård till mer kärleksfulla energier. Fast inte på plats...Jo, det var en av mina kära vänner som ringde och ville få mig till hennes herrgård då hon misstänkte att den var hemsökt. På telefon utbrast jag att jag minsann inte trodde på "husrensningar" och att jag inte alls ville åka dit för något så jolligt (ja notera min arrogans). Ähum, på natten hade jag en vaken dröm (lucid dream) när man alltså vet att kroppen sover och att själen pysslar med annat. Mitt team "släppte på" de stagnerande energierna och jag lärde mig att transformera dem till kärleksfulla energier. Detta har de egentligen gjort under flera år, lär mig hantera "stagnerande eller negativa" energier. Jag har inte alltid stått kvar utan bett om att få vakna då det ibland har känts lite läskigt. Men inte på senare tid, då har jag varit rätt tuff och lugn faktiskt. Viktigt här att notera att jag inte nu säger att jag hjälper "jordbundna andar till ljuset" eftersom jag själv alltså inte tror på det egentligen. (Notera dock min ringa ödmjuka erfarenhet av sådant.) Men av någon oförklarlig anledning blir jag alltså nu kallad till platser med en viss typ av energier. Ni har kanske noterat på min sociala media att jag blev kallad till underbara Häringe Slott också. Nu ska Camilla Elfving och jag ha en retreat och andlig workshop där med mediala övningar den 27-28 maj 2023. Högsta syftet med den retreaten har att göra med att vi och de som kommer helt enkelt ska vara där och skapa en vacker stolt ljuspelare den helgen. Vi som är där vet att vi ska vara där då.


Den nya tiden - Fördelen med att vara starkt förankrad i entreprenörskapet, advokatverksamheten och det "vanliga" livet är att kunna leva den nya tiden. Vi är människor mitt uppe i en evolution av våra kroppar och länken till våra själar. Det är mitt högsta syfte att stå stark och modig i att vara andlig, medium och advokat. Jag gömmer mig inte längre och accepterar heller inte att bli ifrågasatt för den jag är. Jag är glad och stolt att få gå i bräschen, som så många andra, för att välkomna evolutionen av våra hjärnor och vår andlighet. Jag vet att många blir ifrågasatta för att de utövar en religion på samma vis som medium blir ifrågasatta. Det handlar bara om rädsla samt att inte acceptera någon annan som är olik en själv. Ju fler som tar sig modet till fånga och möter detta i full kraft, banar väg för acceptans och kärlek. Skingra stagnerande energier på jorden liksom.


Människan utvecklas hela tiden och hade några inte ifrågasatt stenålderns traditioner hade vi inte varit där vi är idag.


Ljus och kärlek till Er från en nyare och tuffare medium Nina Marianne! Puss!


PS, missa inte min One cirkel digitala imorgon kl 18.00-19.30. Man kan anmäla sig fram tills kl 18.00 idag. www.ninamarianne.com

Retreat och andlig workshop på Häringe Slott 27-28 maj 2023: www.haringeslott.se

Andlig workshop med Minna och Nina Marianne i Älta, Stockholm, 11 mars 2023: www.tyresoyogacenter.se

Harmoni Expo: 25-26 mars 2023. Medium Nina Marianne har en monter där ni kan boka sittningar för vägledning på plats. Det brukar ta slut fort så kom tidigt och boka på lördagen.


コメント


bottom of page