top of page

Vad du kan förvänta dig av en "sittning" med ett övande medium (dvs. moi).

Uppdaterat: 18 feb. 2022Det här är vad du kan förvänta dig när du har tackat ja till att göra en sittning med mig:

Tränings-sittning – Jag är ett medium under utbildning, vilket innebär att jag kommer att behöva hålla minst 40 pass under mycket lång tid. Fokus för sessionen är bara att länka till dina nära och kära som har gått vidare till andra sidan. Jag kan inte garantera att någon kommer igenom eftersom jag är ett övande medium. :) Jag tar inte betalt för sessionen. Det enda jag ber om i gengäld är att du fyller i ett återkopplingsformulär och skickar det direkt till min handledande Mediumlärare per e-post eller inlägg. Jag kommer att förse dig med kontaktuppgifterna och feedbackformuläret innan sessionen. Detta görs helst så fort passet är över då du kan glömma en del av det efteråt. Vissa sessioner är känslomässiga och därför kanske du inte kommer ihåg allt. (Eh.....och om inget kommer ur en session antar jag att det inte finns någon anledning att fylla i ett formulär.) Sessionen varar cirka 40-45 minuter och kan göras via Facetime Messenger; Teamsmöte; telefonsamtal och/eller ett personligt möte. Viktigt att notera är att jag inte vill veta något i förväg, inga namn eller personer som har gått vidare. Ingenting. Det fungerar bäst för mig om jag inte vet något i förväg. -OCH NEJ, jag googlar inte på dig i förväg eftersom det helt skulle förta mitt eget lärande. Jag har inget att bevisa och allt jag vill är att lära mig mer om att bli ett bra medium så att jag kan hjälpa till.

Ingen gästlista – Jag kan inte heller välja vem av dina nära och kära som du får ett meddelande från. Det är vanligt att en person som sörjer verkligen bara vill höra från en viss älskad och därför kan du bli besviken om den älskade inte kommer igenom. På ett sätt kan man säga att jag jobbar för andevärlden såväl som för den som sitter och tar emot, d v s du som kommer för att träffa mig. Jag litar på att den som kommer igenom är menad att komma igenom. Ooookej, innan du plockar fram dina kors och krucifix tror jag bara på kontakt med nära och kära som har gått vidare som har något kärleksfullt att kommunicera. Jag tror inte på monster, onda andar eller något annat sådant. Det finns helt enkelt inte i min värld eller fantasi.

Inför passet - I det här skedet av min träning kan jag fortfarande känna mig totalt osäker på min förmåga ända fram till träningspasset börjar. ("Eh tänk om INGENTING kommer igenom idag. Tänk om jag gör personen besviken...tänk om... tänk om.") Ok, så det spelar ingen roll att 9 av 10 sessioner har fungerat bra, jag lider fortfarande från denna minnesförlust innan jag ska ha en session. Varför? För att jag verkligen vill hjälpa den mottagande personen och jag vill hjälpa till att åstadkomma någon form av helande. Men huvudsaken här är att det som kommer igenom är menat att komma igenom vid den tiden och jag kan naturligtvis bara göra mitt bästa. Inget mer. Jag vill bara hoppa över hela den här minnesförlustfasen och vara ett fullfjädrat medium med superduper självförtroende före varje session. Återigen, detta är fasen i livet där jag lär mig att arbeta igenom min egen rädsla för att misslyckas och jag är tacksam för varje minut som jag kan hjälpa någon (med eller utan min osäkerhet) att åstadkomma någon form av helande. Det är inget du behöver göra innan sessionen. Bara luta dig tillbaka och koppla av. Jag förbereder mig normalt ca 20-30 minuter innan varje pass börjar.

Under passet – gör jag en enkel avslappnande övning med lätta och fina kärleksfulla energier. Jag sätter arenan med intentionen för passet. När jag se en grön färgen ( i min inre syn) så är jag "uppkopplad". Normalt vid denna tidpunkt börjar bilder poppa upp av om det finns en man eller kvinna som vill kommunicera. Kanske får jag bilder på kläder de brukade ha på sig och/eller hur de såg ut. Detta är dock knepigt eftersom vissa har presenterat sig själva hur de såg ut när de var i sina bästa år. (Jag menar skulle vi inte alla göra det! :) ). Så åldern de visar är inte nödvändigtvis den ålder de dog. För att säkerställa att detta är en länk som du kan förstå kommer jag att fråga "kan du förstå/känna igen detta?" Poängen är att om du inte kan, måste länken släppas. Vi "fiskar" inte efter information, det vill säga ber om ytterligare information om anden. Allt du behöver säga är "ja" jag kan förstå det. Det finns tillfällen då en farfars far har kommit igenom och det var naturligtvis svårt för den mottagande personen att bekräfta all information. Sedan förmedlade jag helt enkelt bilderna och den mottagande personen återvände till mig efter sessionen för att bekräfta.

Nytt språk och tecken - Ibland hör jag "farmor" eller ett vagt namn som börjar med en bokstav. I så fall förmedlar jag bara det jag hör. De visar mig olika rörelser och gester för att låta mig veta vem de är med. Så, till exempel under en session, kommunicerade mormodern en bild av henne som höll någon bredvid sig som var lite lägre ner än henne. Jag fick också den första bokstaven i den personens namn. Jag trodde att det kunde vara ett barn men det visade sig att det var hennes vuxna son som också hade gått över. Det var dock ett smart drag att visa att det var hennes son. Det är som att lära sig ett främmande språk eller teckenspråk där alla medier verkar ha sina egna symboler. Så inte nog med att jag inte har en ordbok för detta andliga språk, utan dessutom utvecklas språket allt eftersom! Det betyder att jag faktiskt kan tolka tecken på fel sätt eller på ett vagt sätt. Jag kan också ibland se en skugga där jag "känner" vem personen var och relationen till den som kommer för en sittning. Detta hände en gång där anden stod väldigt nära på personens vänstra sida (från min motsatta sida). Jag kände att det var en make som hade gått bort. Han förmedlade starka kärleksfulla och känslomässiga känslor som jag kunde känna rakt igenom min egen kropp. Det var svårt att inte gråta. Han visade mig också en bokstav med personens namn som han ville att den mottagande personen skulle skicka en hälsning till. Detta var ett personligt möte och det blev väldigt påtagligt och känslosamt. Digitala sessioner är bra men de personliga mötena är annorlunda på något sätt. I framtiden skulle jag vilja lära mig mer om att få namn och få fler specifika budskap som de praktiserande medierna ofta får. (Ok, återigen påminnelse, jag är i träning.)

Efter passet – Vi varvar ner på ett lugnt och avkopplande sätt och du fyller sedan i formuläret så ärligt du kan. Återkoppling är bra för mig så att jag kan utvecklas. Det är bra om du ger feedback till mig i slutet av sessionen samt i feedback-formuläret. Observera att jag inte kommer att se det ifyllda formuläret när du skickar det till min Medium-lärare. Jag ber dig att skicka det inom några dagar från slutet av sessionen så att vi kan hålla koll på min utveckling.

Eftersom de bästa sessionerna är de där jag inte har några eller mycket små förkunskaper, är en andra session förmodligen inte att rekommendera (förutsatt att det inte finns andra där ute som du vill kommunicera med).

Hur gör du för att boka? – Eftersom jag jobbar heltid som advokat och driver advokatbyrån måste jag pausa mig själv (se mitt inlägg den 12 februari 2022). Därför har jag nu en kö av människor som skulle vilja ha en sittning med mig (trevligt). Så jag bokar när jag känner att jag är redo och avslappnad nog att hålla en sittning. Vänligen maila mig för att anmäla intresse och när tiden är inne kan vi ha en session. Skriv inget om dig själv eller vem du verkligen vill kommunicera med - ingen information alls förutom hur jag kontaktar dig (e-post) och om du har blivit rekommenderad att komma till mig av någon jag känner. Jag måste dock lägga in en ansvarsfriskrivning här; Jag kommer att behöva försäkra mig om att personen som har bokat en session är genuin. Därför tar jag för närvarande endast bokningar från rekommendationer.Comments


bottom of page